Cea mai frumoasă surpriză a unui tătic pentru fetița lui, transformată într-o poveste de succes

Kurt și fetița sa Foto: Facebook Kurt Dettbarn

Ceea ce părea doar un cadou foarte frumos pentru fiica sa, s-a transformat în curând într-o poveste de succes, care a devenit cunoscută în întreaga lume.

Kurt Dettbarn a vrut să îi facă o surpriză fiicei sale atunci când împlinea vârsta de trei ani așa că s-a gândit ce i-ar plăcea să primească. Bărbatul i-a făcut un filmuleț, pentru a capta toate momentele importante din viața sa, înainte de a crește.

Kurt a scris un cântec pentru ea, a conceput un costum de monstru și apoi a regizat filmulețul, pe care i l-a oferit atunci când Maya a împlinit trei ani.

Scurtmetrajul lui Kurt a devenit în scurt timp unul dintre cele mai populare scurtmetraje de la festivalurile importante din Statele Unite și din străinătate, iar acesta a avut ocazia să îi cunoască pe toți profesioniștii din domeniu, care i-au apreciat munca.

Kurt și monstrul Foto: Facebook
Kurt și monstrul Foto: Facebook

Filmulețul de aproape șapte minute, numit „Sad Monster”, a câștigat șapte premii, inclusiv premiul pentru cel mai bun film la Comic Con, dar și alte premii importante, precum cel mai bun scurtmetraj internațional la World Film Awards și nominalizări la alte 18 festivaluri.

Fetița a fost și ea cooptată în proiectul inedit, iat tatăl ei nu i-a spus de ce o filmează. Nici măcar soția lui Kurt nu a știut de surpriză, dar rezultatul este unul cu adevărat interesant.
Recomandările editorilor GreatNews:

Șase studenți îi ajută pe bătrânii dintr-un azil să se simtă iar tineri

Uimitoarea călătorie a unei acvile din România. 20 de țări și 25.000 de kilometri

Fotografia care a salvat un cățel, după 5 ani în care nu l-a vrut nimeni
O biserică maramureşeană din lemn, ridicată în Canada de un preot îndrăgostit de România
Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.