Cea mai căutată melodie care nu există pe net. Se ascultă doar la cinema

Piesa din finalul filmului The Water Diviner se cheamă „Love was my alibi”

În deşertul australian, fermierul Connor (Russell Crowe) este celebru pentru modul în care găseşte apă. Visul lui Connor este să-şi crească bine cei trei fii, iar viaţa lui este distrusă când, trimişi pe frontul de la Gallipoli, băieţii nu mai dau niciun semn acasă. Connor va călători în Turcia pentru a descoperi ce s-a întâmplat, dar oare mai este vreo şansă să îşi găsească fiii în viaţă?

Aflați dumneavoastră răspunsul la această întrebare, pe care o pun colegii de la cinemagia.ro în finalul scurtei descrieri a filmului The Water Diviner, care rulează în această perioadă la cinematografele din România.

Însă, pe lângă nota foarte mare pe care o are pe portalul imdb.com, încă ceva ne-a mai atras atenția la acest film. Se termină cu o baladă rock pe care aplicația Shazam nu o recunoaște, nici Houndsound. Vorbim de un film de Hollywood, de o coloană sonoră care ar fi trebuit, potrivit unor reguli nescrise, să fie de multă vreme pe internet, cu sau fără drepturi de autor.

În ultima perioadă, inclusiv marii artiști și formații își postează piesele pe Youtube, Soundcloud sau pe iTunes. Piesa de la finalul filmului The Water Diviner nu există pe internet. Iar cei care au văzut filmul au „bombardat” site-urile de specialitate cu comentarii. Au luat cu „asalt” și contul de Twitter al actorului din rolul principal, Russell Crowe: „Cum se numește piesa din finalul filmului?”.

E vorba despre „Love Was My Alibi”, compusă de suedezul Kristoffer Fogelmark. Cel puțin așa spune tweet-ul venit chiar de la contul oficial al lui Russell Crowe. Sute de oameni s-au întrebat pe Twitter, pe bloguri, pe Youtube și forumuri cine cântă piesa respectivă.

Potrivit biografiei sale, Fogelmark a mai compus și pentru formația care e în mare vogă printre adolescenți, One Direction. De asemenea, într-un tweet, Russell Crowe spune că piesa va fi lansată anul acesta în Australia, de către cei de la Universal Music.

Nu apare nicăieri pe internet, iar filmul nu a fost piratat încă. Prin urmare, poate chiar o premieră pentru vremurile noastre, piesa poate fi ascultată doar la cinema, nu și pe internet.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe
 pagina noastră de Facebook.