Ce va face cu banii bătrâna de 84 de ani care a câștigat o avere la Loto

loto 6/49 bătrână târgu jiu
Foto: gorjeanul.ro

Bătrâna în vârstă de 84 de ani care a câștigat marele permiu la Loto 6 / 49, în valoare de 295.000 de euro, s-a decis ce va face cu banii obținuți pe neașteptate.

Deoarece nu are copii, iar soțul său a murit din 1982, pensionara din Târgu Jiu vrea să folosească banii pentru ca strănepoata ei, plecată la muncă de mai mulți ani în Marea Britanie, să se întoarcă acasă.

Tânăra trăiește în Anglia alături de soțul ei, iar înainte de a pleca din țară a ajutat-o pe bătrână să-și renoveze apartamentul în care trăiește. De una singură, bătrâna nu ar fi reușit niciodată deoarece are o pensie de doar 900 de lei, relatează publicația locală gorjeanul.ro.

„Ea este asistent medical. A fost nevoită să meargă acolo, la muncă”, a povestit câștigătoarea marelui premiu la Loto pentru sursa citată.

Bătrâna a mers deja la bancă pentru a-și deschide un cont și și-a ridicat premiul obținut.

Numerele pe care le-a jucat femeia la Loto 6/49 au fost 15, 9, 31, 21, 13 și 4. „Am pus un bilet la Loto 5/40 și am vrut să plec din agenție. Apoi m-am hotărât să pun un bilet și la 6/49. Am ales întâmplător niște numere și a fost cu noroc”, a povestit ea pentru gorj-domino.ro.

Bătrâna nu s-a gândit niciodată că ar putea câștiga o sumă atât de mare la Loto. De fapt, nu își dorea decât să câștige o sumă suficient de mare cât să îi poată restitui strănepoatei sale banii pe care aceasta i-a investit în renovarea apartamentului.

„Am mai câştigat anul trecut câte 30 de lei şi m-am gândit că poate mă urmăreşte norocul. Am mers la agenţie, am ales nişte numere întâmplător şi am pus o variantă simplă. Speram să câştig patru numere, nu mai mult, ca să acopăr cheltuielile făcute de strănepoata mea pentru renovarea apartamentului, să acopăr cheltuielile şi să o aduc în ţără să aibă grijă de mine. Am stat toată iarna în frig, pentru a face economie la gaze. În prima lună am primit factură de 260 de lei, m-am speriat, nu îmi permiteam dintr-o pensie de 900 de lei, aşa că am decis să mă îmbrac mai gros”, a povestit ea pentru mediafax.ro.

Biletul norocos a fost jucat la agentia 18-10 din Targu-Jiu și a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49, prețul acestuia fiind de 4,90 lei.

Dacă v-a plăcut acest articol și vreți să citiți și alte știri pozitive, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.