Ce spune profesoara fetiței care a făcut tumbe în fața premierului Dăncilă

FOTO: Captură video Recorder.ro
FOTO: Captură video Recorder.ro

Profesoara care a pus o fetiță de trei ani să stea în cap și să se rostogolească la „Simfonia lalelelor” în fața premierului Viorica Dăncilă, a avut o reacție pe Facebook și le-a cerut celor care au adus critici să nu „politizeze copiii”.

„Simfonia lalelelor” este un eveniment la care copiii „merg cu entuziazm (sic) şi mândrie pentru dragostea faţă de judeţul în care s-au născut şi defilează cu multă nerăbdare şi plăcere în faţa tuturor nu numai în faţa autorităţilor”, a scris ea în mesajul publicat de G4media.ro.

„Simfonia Lalelelor la care participăm cu mult drag şi mândrie argeşeană. Un eveniment marcant pentru toată suflarea piteşteană la care copiii merg cu entuziazm (sic) şi mândrie pentru dragostea faţă de judeţul în care s-au născut şi defilează cu multă nerăbdare şi plăcere în faţa tuturor nu numai în faţa autorităţilor.

Dragii mei, aceste fetiţe sunt mândria tuturor argeşenilor, fetiţe care au scos din anonimat o disciplină sportivă mult apreciată de oameni, mult apreciată de părinţii care doresc să-şi vadă copiii defilând în faţa a mii de oameni. Nu politizaţi copiii, mai bine susţineţi-i, au nevoie de moralitate şi integritate în societate.

Merg la concursuri şi obţin locuri fruntaşe, munca de ce nu o discută nimeni, rezultatele de ce nu sunt mediatizate? NU SABOTAŢI COPIII, lăsaţi viitorul nostru să aibă spaţiu de desfăşurare”, a scris profesoara de gimnastică.

Vinerea trecută, zeci de copii de grădiniţă au defilat în faţa premierului Viorica Dăncilă, la Piteşti. Autoritățile locale au pregătit un program omagial, în condițiile în care șeful Executivului a fost prezent la evenimentul Simfonia Lalelelor.

Viorica Dăncilă a fost întâmpinată de o defilare a copiilor de grădiniță, îmbrăcați în costume care compun tricolorul.

Însoțiți de cadre didactice, preșcolarii au trecut în pas de marș prin fața unui podium pe care se aflau premierul Viorica Dăncilă, miniștrii Carmen Dan și Grațiela Gabrilescu, dar și primarul Piteștiului și prefectul județului Argeș.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.