Ce se mai cumpără în Parlament? Covoare, frigidere și aparate de aer condiționat

palatul parlamentului
Candelabru în Palatul Parlamentului. Foto: Lumendelumine via Wikimedia Commons

Aleșii românilor sunt în vacanță, însă acest lucru nu îi împiedică să facă și mai multe cheltuieli destinate confortului lor la locul de muncă.

Astfel, Camera Deputaţilor a postat un anunţ pe un site de licitaţii, anunțându-și intenția de cumpărare a 50 de echipamente de climatizare. Suma alocată: peste 218.000 de lei, scrie Digi24.

Deputații caută și hârtie de copiator, pentru care sunt dispuși să cheltuie 102.000 de lei.

Și bucătăria de la Palatul Parlamentului va fi modernizată, urmând să fie cumpărate aparate electrice de aproape 150.000 de lei, printre care mixere de mână, cuptoare cu microunde, frigidere profesionale sau mașini pentru cuburi de gheață.

Se caută și covoare cu fire răsucite, cât și mochete de interior și exterior, în schimbul sumei de 142.000 de lei.

Aleșii vor trebui să rectifice bugetul pe care l-au alocat inițial pentru Parlament, având nevoie de o creștere cu 25% pentru a acoperi indemnizațiile, care au fost majorate, cât și celelalte cheltuieli.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.