Ce se întâmplă la Craiova? Gol splendid marcat aseară de Universitatea

Universitatea Craiova a ajuns la nouă meciuri consecutive fără eșec în Liga 1, după ce în primele șase etape adunase doar două puncte.

Revenită în prima divizie după câțiva ani în afara fotbalului, echipa din Craiova, o soră geamănă a vechii formații din Bănie, care s-a desființat sub patronajul lui Adrian Mititelu, este una din marile surprize din prima parte a sezonului.

CS Universitatea a fost echipa care a cheltuit cel mai mult înaintea campionatului, însă rezultatele s-au văzut abia după ce a fost demis antrenorul Ionel Gane, care a reușit doar două remize chinuite pe teren propriu în primele șase etape.

Instalarea tandemului Emil Săndoi și Sorin Cărțu pe banca tehnică s-a dovedit a fi foarte inspirată pentru ”alb-albaștri”, care au pierdut doar patru puncte din ultimele 27.

Aseară, oltenii au învins cu 2-0, pe teren propriu, o altă echipă de tradiție a României, Rapid București, însă căreia nu-i merge deloc bine în acest moment, fiind pe penultimul loc în clasament.

Aseară, Universitatea a deschis scorul prin argentinianul Pablo Brandan, însă momentul meciului a fost chiar la ultima fază, când iordanianul Thaer Bawab a marcat un gol fabulos, pe care îl puteți vedea mai jos.

Atacantul în vârstă de 29 de ani care a trecut în tinerețe pe echipele secunde de la Real Madrid și FC Barcelona este la doar cel de-al doilea gol al sezonului, însă va fi în mod sigur un candidat pentru reușita anului.

Universitatea Craiova are 25 de puncte, fiind pe locul 6 în clasament, la egalitate cu Dinamo și la doar un punct de Astra Giurgiu, care e pe 4. În ultimele două etape ale turului, oltenii le întâlnesc pe Ceahlăul Piatra Neamț și CFR Cluj.