Ce se află în spatele ușii? Provocarea căreia nimeni nu i-a putut rezista

Provocare în gară Foto: Captură Youtube

Oamenii sunt curioși din fire, iar un experiment inedit într-un spațiu public a dovedit din plin acest lucru.

Atunci când ne este interzis să facem un lucru, curiozitatea devine și mai mare și tentația de a încălca regulile crește.

În holul gării „Union Station” din Chicago, a fost amplasată o gheretă prevăzută și cu o ușă, iar în fața ei era așezat un mesaj sugestiv: „Oare ce se află în spatele acestei uși?”

Cu mai multe camere ascunse, organizatorii experimentului au așteptat apoi să vadă reacția călătorilor care se aflau în gară.

Curioșii au reacționat imediat și au deschis ușa. Ei au avut parte de o mare surpriză, deoarece sute de mingiuțe colorate de genul care se găsesc în locurile de joacă pentru copii s-au rostogolit la picioarele lor și i-au făcut să zâmbească.

Surprinși de mingiuțele căzute, mulți au încercat să închidă ușa și să le oprească, dar alții au gustat gluma și s-au aruncat printre ele, chiar dacă erau adulți.

Copiii au fost cei mai fericiți să vadă mingiuțele și s-au bucurat de posibilitatea de a se juca în holul gării. Unii dintre adulții surprinşi s-au speriat teribil de avalanşa de bile care se revărsau în faţa lor şi au încercat să închidă cât mai repede uşa, dar era prea târziu, pentru că cei care așteptau trenul deja văzuseră isprava lor și râdeau în hohote. Unul dintre ei a preferat chiar să intre în gheretă printre mingiuțe și să închidă ușa după el, pentru a evita zâmbetele celorlalți călători.

Filmulețul a strâns peste 700000 de vizualizări pe Youtube, iar cei care l-au urmărit s-au amuzat de experiment și de reacțiile celor surprinși pe camerele ascunse.

Recomandările editorilor GreatNews:

Pisicuța care îi face concurență serioasă lui Grumpy Cat

Milionarul care a anunțat că își donează întreaga avere

Căderea Mariei. Rusoaica Șarapova s-a prăbușit la Miami. Simona Halep poate urca pe locul 2 în lume

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.