Ce salarii sunt la McDonald’s. Cine ajunge la un venit de 38.000 de lei

Ce salarii sunt la McDonald`s
McDonald`s FOTO: andreas160578/Pixabay.com

McDonald’s este în căutare de angajați pentru mai multe restaurante din țară. În cazul în care vă întrebați ce salarii sunt la McDonald’s, trebuie să știți că angajații pe posturile de crew și hostess câștigă 22.000 de lei pe an, iar un manager trainee are un venit anual de 38.000 de lei.

„Eşti o persoană energică, dornică de a învăţa în permanenţă lucruri noi, care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică?

Eşti încă student şi doreşti să acumulezi experienţă profesională? Atunci poţi opta pentru poziţia de Crew şi beneficiezi de un program de lucru flexibil, training şi oportunitatea de a promova într-un timp foarte scurt.

A lucra alături de McDonald’s înseamnă mai mult decât a avea un loc de muncă – toate calificările sunt create astfel încât să dezvolte atât latura profesională, cât şi pe cea personală a angajaților”, se arată în anunțul de angajare pentru postul de crew.

De asemenea, cei care se întreabă ce salarii sunt la McDonald’s mai trebuie să știe și că, pe lângă salarii se mai oferă bonusuri și premii. În plus sunt traininguri gratuite, iar programul este flexibil. Mai multe detalii despre locuri de muncă la McDonald`s găsiți LA ACEST LINK.

Ce salarii sunt la McDonald`s. A crescut remunerația minimă pentru cei noi

Anul acesta, McDonald`s a fost numit, pentru al treilea an consecutiv „Cel Mai Bun Angajator din România”, conform AON Hewitt Romania.

Reprezentanții companiei spun că au crescut salariul minim de intrare la McDonald`s și s-au investit 232.000 de euro pentru trainingurile angajaților.

Din cei peste 4.000 de angajaţi, 145 au sărbătorit 10 şi 15 ani de vechime, 36 au împlinit 20 de ani de când au început să lucreze la McDonald’s, 11 angajaţi au fost formaţi ca Manager Trainee, iar 36 de angajaţi studenţi bursieri au fost premiaţi cu burse în valoare de 72.000 lei.

Ce salarii sunt la McDonald`s. 67 de restaurante în 21 de orașe

În 2016, investiţiile s-au ridicat la peste 20 miloane de lei, iar bugetul alocat dezvoltării reţelei McCafé a fost de 7,5 milioane de lei.

Cele 68 de restaurante din România au fost vizitate de peste 70 de milioane de clienţi, iar cei peste 4.000 de angajaţi au servit 61 de milioane de burgeri şi trei milioane de cafele doar la McDonald’s.

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, care este şi partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta.

Premier Capital operează 131 de restaurante, mai mult de jumătate dintre ele fiind cu McDrive şi numeroase cafenele McCafé. În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 67 de restaurante în 21 de oraşe.

Până în prezent, McDonald’s a investit peste 700 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 180.000 clienţi.

FOTO: andreas160578/Pixabay.com