Ce poţi face cu Gmail? – partea a III-a

Deşi la prima vedere pare un serviciu incredibil de prietenos, foarte mulţi dintre noi nu cunosc toate detaliile legate de ce poţi face cu Gmail.

În urmă cu câteva săptămâni, am început un serial de tutoriale cu titlul Ce poţi face cu Gmail? Plecând de la premisa că cei mai mulţi dintre noi folosesc serviciul de poştă electronică al celor de la Google, acest subiect mi s-a părut foarte atrăgător. Partea cea mai fascinantă este însă că, deşi interacţionez zilnic cu interfaţa web a Gmail, în continuare găsesc particularităţi nu foarte evidente care mă surprind într-un mod plăcut. Este foarte posibil să ştiţi unele dintre ele, dar la fel de probabil este să învăţaţi ceva nou. Ca urmare, dacă aţi parcurs deja episoadele I şi II, ar fi păcat să nu citiţi şi ,,Ce poţi face cu Gmail? – partea a III – a”.

Dacă vreţi să vă personalizaţi interfaţa web a într-un mod semnificativ, cel mai bun punct de start este motoraşul din dreapta sus. Printr-un click pe el şi un al doilea click pe Settings, puteţi ajunge la o pagină web cu un amalgam de bife al căror scop este mai mult sau mai puţin evident. În acest caz particular, aş vrea să atrag atenţia asupra câtorva particularităţi care mi s-au părut mai utile şi pe care le găsiţi la secţiunea general.

Prima, evidenţiată şi în captura de mai sus, face referire la activarea sau dezactivarea ideii de conversaţie în Inbox pentru mesajele cu subiect comun sau cele care au fost scrise doar din replici, prin Reply la un mesaj anterior.

Mai multe detalii aflați pe Playtech.ro

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.