Ce spune Donald Trump despre România | VIDEO

Donald Trump (Facebook)
Donald Trump (Facebook)

În anul 2009, Donald Trump, actualul președinte al Statelor Unite ale Americii, a fost invitat să participe la deschiderea unui eveniment organizat de Forbes în România.

Omul de afaceri nu a venit în România, însă le-a ținut spectatorilor un discurs prin intermediul unei holograme, relatează Digi24.ro.

Republicanul spunea atunci că îi place România şi că românii sunt prietenii lui, că îi apreciază şi că sunt jucători de tenis excepţionali.

„Chiar știu câte ceva despre România! Am mulți prieteni din România. Știu de oamenii mari din tenis, precum Ion Țiriac și Ilie Năstase. Oameni minunaţi, jucători excepționali. Și ştiu că Ion Țiriac este miliardar, deci a ieșit ceva foarte bun din tenis. Și apreciez asta!”, a declarat Donald Trump.

Un an mai târziu, în 2010, miliardarul american a fost intervievat de o jurnalistă a revistei „TOP 300 Capital”.

23 de lucruri în care crede Donald Trump, noul președinte al SUA

„Tatăl meu, Fred C. Trump, mi-a spus întotdeauna: „Află ce poți despre lucrul pe care îl întreprinzi!”. De asemenea, avea o formulă de succes în patru pași: „Începe, termină, termină bine și retrage-te” („Get in, get it done, get it done right and get out”). A fost întotdeauna un sfat bun pentru mine”, a povestit atunci Trump pentru presa din România, relatează Digi24.

Omul de afaceri le-a dat și câteva sfaturi oamenilor de afaceri din România: „Așa cum a spus tatăl meu, „află tot ce poți despre lucrul pe care-l întreprinzi”. Este foarte important ca un antreprenor, român sau de orice altă naționalitate, să-și acopere domeniul foarte bine, să știe foarte bine în ce se bagă și să fi cercetat tot ce are legătură cu afacerea pe care este interesat să o demareze. De asemenea, ca antreprenor, în primă fază ești singur, businessul nu reprezintă un efort de grup. Așa că fii pregătit să faci totul singur”.

Cele mai amuzante glume despre alegerea lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.