Ce a pățit o șoferiță care a fost filmată în timp ce șicana în trafic o mașină

FOTO: Captură video Adevarul.ro
FOTO: Captură video Adevarul.ro

Un incident în trafic filmat și postat pe Youtube a ajuns în atenția Poliției. Un șofer a filmat cu o cameră de bord cum este șicanat în trafic de un alt conducător auto aflat la volanul unui BMW. Potrivit adevarul.ro, scena s-a întâmplat pe DN64, în județul Vâlcea, în urmă cu câteva zile.

Persoana care se afla la volanul unui BMW a fost deranjată că a fost claxonată în timp ce staționa pe mijlocul drumului. A plecat după cel care a claxonat, l-a ajuns din urmă și a trecut în față. Apoi a început să pună brusc frâne și să-l hărțuiască pe șoferul care-i atrăsese atenția.

„În intersecţie m-a depăşit pe partea stângă după cum se vede, iar acele frâne ostentative spun totul. Nu se mai poate cu astfel de „şoferi” care se cred zmei doar pentru că au maşini puternice… Ai BMW înseamnă că îţi faci de cap!”, spunea şoferul care a filmat scena pe care a trimis-o Poliţiei Rutiere şi a postat-o şi pe YouTube.

Polițiștii rutieri au amendat șoferul BMW-ului, care s-a dovedit a fi o femeie. Pe lângă sancțiunea contravențională a rămas și fără permis pentru 30 de zile, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, Sandra Dăscălete.

„Cu referire la filmuleţul care a apărut pe YouTube, în care un şofer, pe DN 64, frânează nemotivat, şicanând alt conducător auto care se afla în spatele său, precizăm că ambii participanţi la trafic au fost identificaţi.

Şoferiţa din BMW a fost sancţionată în baza OUG 195/2002 şi i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile.

Celălalt conducător auto, care a şi postat filmuleţul, a fost sancţionat la Legea 61/1991. Amândoi sunt din Râmnicu Vâlcea”, a mai precizat, pentru Adevărul, purtătorul de cuvânt al Poliţiei care a menţionat că al doilea şofer a fost amendat de fapt pentru „injurii şi expresii jignitoare”.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.