Cazul ”Vaca”. O femeie a anunțat Protecția Consumatorului că animalul său dă prea puțin lapte

O femeie din Botoșani a sunat la Protecția Consumatorului după ce a constatat că vaca pe care a cumpărat-o de la un vecin dă mai puțin lapte decât se aștepta.

„La telefonul instituţiei, o consumatoare din mediul rural a reclamat că a fost înşelată de un vecin la achiziţia unei vaci. Vecinul i-a spus că vaca ar da 10 litri de lapte. La primul muls însă, femeia a constat că vaca dă doar cinci-şase litri”, a declarat Mirel Rogalschi, comisar şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Botoșani.

Aflându-se în imposibilitatea de a soluţiona această situaţie, comisarii CJPC i-au sugerat femeii să depună o plângere la Poliţie, dacă este de părere că a fost înşelată.

Top plângeri ciudate la Botoșani

Nu este însă singura plângere bizară depusă la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Botoșani. În ultimii ani, au mai fost consemnate și următoarele, potrivit monitorulbt.ro:

– un bărbat şi-a reclamat soacra că mulge vaca fără a se spăla pe mâini;

– un bătrân a cerut înlocuirea unei oale pe care o folosise timp de doi ani şi care se spărsese;

– o femeie s-a plâns că poșeta i s-a rupt după ce a folosit-o ca să își bată soțul. Doamna a motivat că produsul trebuie să fi fost slab calitativ, dacă a cedat așa ușor;

– o femeie s-a plâns instituției că berbecul pe care l-a cumpărat ”nu își face treaba” cu oile din fermă.

Tot în Moldova, dar ceva mai la sud, o vânzătoare a fost reclamată pentru că flirta cu clienții. Puteți citi mai multe despre acest caz amuzant pentru noi, dar nicidecum pentru protagoniști, aici.

Vă recomandăm și:

AICI vă puteți abona la canalul nostru de YouTube.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.