Câte televizoare la reduceri a pregătit eMAG de Black Friday

Începe marea sărbătoare a cumpărăturile, Black Friday 2015. eMAG a anunțat că va avea o ofertă generoasă de reduceri la televizoare. Reprezentanții magazinului spun vă vor fi reduceri extrem de atractive la televizoare cu diagonală de peste 80 de inci. 17.000 de televizoare vor intra în campania eMAG de Black Friday.

UPDATE 8:23. eMAG a început campania de Black Friday.  Studiați oferta eMAG de Black Friday 2015 LA ACEST LINK

Puteți să consultați listă de produse eMAG înainte de Black Friday 2015 LA ACEST LINK.

Iată câteva produse interesante pe care le-ați putea găsi în oferta Black Friday eMAG televizoare:

Televizor Smart LED LG, 106 cm, 42LB630V, Full HD. LG Smart TV introduce inovația revoluționară în interfața utilizatorului, webOS. Acest televizor dispune și de un unghi de vizualizare foarte bun. Tehnologia IPS utilizată de LG afișează imagini mai naturale și mult mai clare.  Mai multe detalii despre acest produs găsiți LA ACEST LINK

Televizor Smart LED Sony Bravia, 102 cm, 40R550C, Full HD. Cei de la Sony spun că vă veți bucura de detalii și texturi fine, chiar și în zonele uniforme ale imaginii. Acestea sunt mai clar și sunt prezentate cu un contrast accentuat, care amplifică percepția adâncimii imaginilor de pe ecran. Mai multe detalii despre acest produs și alte produse care ar putea intra în Black Friday eMAG găsiți  LA ACEST LINK

Televizor LED LG, 106 cm, 42LF561V, Full HD. Este dotat cu un senzor Motion Eco, o tehnologie care reduce consumul de energie prin reglarea ușoară a luminozității ecranului relevantă vitezei conținutului rulat. Mai multe detalii despre acest produs și alte produse care ar putea intra în Black Friday eMAG găsiți  LA ACEST LINK 

Black Friday eMAG televizoare. Creșteri de vânzări de Vinerea Neagră

În total, la cel mai mare magazin online din România, eMAG, vor fi pe 20 noiembrie, în Vinerea Neagră 2015, produse în valoare de peste 100 milioane de lei, la peste 650.000 de produse.

Magazinul eMAG estimează că va ajunge în Vinerea Neagră 2015 la comenzi în valoare de peste 200 de milioane de lei, cu aproximativ 25% în creștere față de campania de Vinerea Neagră de anul trecut.

Interesul pentru Black Friday a crescut, potrivit unui studiu prezentat de cei de la eMAG. Anul trecut, 5,7 milioane de români spuneau că ar cumpăra ceva de Vinerea Neagră, iar anul acesta peste 6,7 milioane de oameni sunt interesați să facă achiziții de Black Friday, potrivit Daedalus Millward Brown.

Cei de la eMAG mai estimează că de Black Friday 2015 se vor face cumpărături în România în valoarea de aproximativ 1 miliard de lei. eMAG va face reduceri de Vinerea Neagră la o gamă variată de produse, printre care televizoare, smartphone-uri, laptopuri, electrocasnice, dar și mașini sau diverse produse pentru grădinărit.

Puteți studia oferte eMAG înainte de Black Friday LA ACEST LINK.

100 de magazine din mai multe domenii pe care să le urmărești de BLACK FRIDAY 2015