Câte sezoane va avea serialul „Game of Thrones”

jon snow
Kit Harington. Foto: hbo.com

Responsabilul HBO, Michael Lombardo, a anunțat ieri că „Game of Thrones”, serialul vedetă al postului, va avea cel puțin 8 sezoane, relatează agerpres.ro.

Michael Lombardo a făcut declarația la o întâlnire cu Asociația criticilor televiziunii americane.

„Întrebarea este cât de departe, după al 7-lea sezon, putem ajunge. David Benioff și Dan Weiss — directorii de creație ai serialului — consideră că mai sunt încă doi ani după al șaselea. Mă bucur că au ajuns la această idee. Este ceea ce avem acum în vedere”, a spus responsabilul HBO.

În iunie, HBO a confirmat că o parte din al 6-lea sezon va fi filmat în diferite locuri din Spania, ca de exemplu în orașele Girona și Peńíscola.

Filmările pentru cel de-al șaselea sezon au început la sfârșitul lunii iulie la Belfast, în Irlanda de Nord.

Bazat pe best-sellerul „A Song of Ice and Fire”, al scriitorului George R.R. Martin, serialul „Game of Thrones” a ajuns la cel de-al cincilea sezon, care a fost difuzat de HBO în această primăvară.

„Game of Thrones” a încheiat al cincilea său sezon cu o audiență record de 8,1 milioane de telespectatori, generând o uriașă dezbatere pe rețelele de socializare despre moartea lui Jon Snow, unul din personajele principale.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Cele mai ieftine călătorii în ţară. Preţ cu mult sub cel al biletelor de tren şi maxi taxi
6 zile de reduceri mari la eMAG. Cele mai bune oferte ale verii
Locuri de muncă în Norvegia și Germania în industria auto. Salarii de peste 1.900 de euro

emag

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.