Deputatul PSD acuzat că a numit o tânără „curvă” pe Facebook: „Nu sunt conturile mele”

Cătălin-Marian Rădulescu. Foto: Facebook

Deputatul PSD Cătălin-Marian Rădulescu, acuzat în mediul online că, într-o conversație privată pe Facebook, a numit-o pe o tânără „curvă” și „iohanistă”, a explicat pentru GreatNews că nu a trimis astfel de mesaje și că respectivul cont nu îi aparține.

Pozele cu presupusele conversații au fost publicate în această seară și în mai puțin de două ore s-au viralizat, fiind distribuite de peste 2.000 de internauți.

În scurt timp, și alți utilzatori au publicat alte conversații în care aparea numele deputatului PSD care ar fi înjurat și alți oameni, numindu-i „golani”, „homosexuali”, „jeguri”, „ordinari” sau amenințându-i că va veni cu interlopi din clanul Sportivilor ca să îi bată.

Cătălin-Marian Rădulescu a explicat că el are un singur cont de Facebook: „Restul nu sunt conturile mele. Eu nu fac așa ceva”.

Deputatul PSD a mai declarat că în ultimele 7 zile, de când i-a criticat pe cei care au ieșit să protesteze în stradă, a primit mesaje în care a fost înjurat sau amenințat cu bătaia: „Toate mesajele ajung la Parchetul Pitești. Eu nu răspund la niciun fel de mesaj. Mă înjură și mă amenință ca la ușa cortului, unii își dau nume de animale”.

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Cătălin Marian Rădulescu
Cătălin Marian Rădulescu

Contul fals făcut pe numele deputatului.

Contul real al deputatului PSD:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.