Cât costă un apartament nou în centrul orașului Cluj Napoca

Clujul este unul dintre orașele cu evoluție explozivă în ultimii zece ani, iar interesul dezvoltatorilor imobiliari pentru acest municipiu este pe deplin justificat. Iar, atunci când ansamblul rezidențial este în centrul orașului sau în apropierea acestuia, interesul celor care își permit un apartament nou crește foarte mult.

Prețurile rivalizează cu cele din București, iar noi am fost curioși să aflăm cum arată și ce oferă apartamentele noi, cu două sau trei camere, din centrul capitalei ardelene.

Scala Center este un ansamblu cu 186 de apartamente de două și trei camere, cu suprafețe între 53 și 80 de metri pătrați. Fiecare apartament include și un balcon sau o terasă. Apartamentele sunt predate la cheie (ferestre termopan cu șase camere, instalații trase la poziție, centrală termică, calorifere cu cap termostat incluse, gresie, balcoane complet finisate, balustrade din sticlă securizată).

Scările de bloc au boxe generoase la subsol, pentru ca locatarii să depoziteze la comun diverse lucruri pe care nu doresc să le țină în casă.

Puteți vedea imagini cu blocurile și cu apartamentele din el, AICI.

Complexul se află pe strada Someșului, la numărul 34, pe locul fostei fabrici Napochim, fiind compus dintr-o aripă rezidențială și una de birouri. Distanța față de Teatrul Național din oraș este de 700 de metri, iar 400 de metri despart ansamblul de cinematograful ”Florin Piersic”.

Apartamentele cu două camere au o suprafaţă cuprinsă între 53 și 67 metri pătrați, la care se adaugă terasa. Preţurile încep de la 77.300 euro, fără TVA. Dacă adăugăm și TVA-ul de 5%, ajungem la un preț de pornire de 81.000 de euro.

Apartamentele cu trei camere au o suprafaţă cuprinsă între 66 și 80 de metri pătrați, plus terasă, iar preţurile încep de la 93.500 euro, fără TVA. Cu tot cu TVA, prețul de pornire este de 98.000 de euro.

Cei care doresc mai mult informații pot afla detalii AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.