Cât costă o vilă în ”orășelul naturii” din nordul Bucureștiului

Un cartier care tinde să devină un mic orășel autonom, deși se află în București, are acum de vânzare și vile cu 3 și 4 camere.

Dezvoltatorii imobiliari din Cosmopolis au decis să respecte proporția de 40% spațiu construit și de 60% natură, astfel încât cartierul pare mereu aerisit. 4.000 de persoane s-au mutat deja în blocurile și casele din cartierul din nordul Capitalei.

Prețurile acestor case, care includ și un spațiu de grădină, sunt cuprinse între 89.000 și 119.500 de euro, la care se adaugă TVA-ul de 5% practicat în imobiliare. Astfel, costul total ajunge la 93.000 – 126.000 de euro.

Puteți vedea mai multe imagini cu vilele din cartier AICI.

În acest mini-oraș locatarii au 7 piscine exterioare, terenuri de tenis și baschet, sală de fitness, aparate de fitness în aer liber, club de echitație, loc de joacă pentru copii, salon de beauty, cafenea, pizzerie, grădiniță, supermarket, farmacie, bancomat, spălătorie auto. În plus, transportul spre centrul Bucureștiului este gratuit.

Cei care administrează complexul oferă consilierea gratuită celor care vor să obțină un credit pentru a cumpăra o locuință în Cosmopolis.

Pentru alte detalii legate de acest cartier puteți consulta informațiile de AICI.

Citiți și:

Cum arată și cât costă locuințele în primul cartier din România care se alimentează de la Soare

Apartamente lângă stația de metrou. Cum arată locuințele de vis de lângă Politehnica

TOP 10 apartamente cu preț bun în centrul Bucureștiului

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.