Cât câștigă un șofer profesionist . Oferte din România și străinătate

locuri de muncă pentru șoferi locuri de muncă în italia
FOTO: Daf.com

Cât câștigă un șofer profesionist? O firmă care activează în România de la începutul anilor `90 este în căutare de șoferi profesioniști. Aceștia sunt prezenți pe piața transporturilor din Comunitatea Europeană și au camioane DAF, Euro 5 și Euro 5 EEV.

„Căutăm persoane oneste, serioase, motivate”, se precizează, printre alte cerințe, în anunțul de angajare. Șoferii care sunt interesați trebuie să lucreze șase săptămâni în Uniunea Europeană și două săptămâni sunt acasă.

Se acordă și bonusuri în funcție de performanță, iar transportul la camion și înapoi este asigurat. De asemenea, firma promite că plata salariului și a diurnei se face la timp și se respectă timpii de condus conform AETR. Pachetul salarial este format din diurnă de 55 de euro pe zi și un salariu de încadrare. Salariul și mai multe detalii puteți afla de LA ACEST LINK.

Cât câștigă un șofer profesionist . Sfârșitul de săptămână este liber

Cât câștigă un șofer profesionist? O altă companie angajează șoferi profesioniști pentru transport de marfă pe rutele România – Italia și România – Germania.

Firma promite salariu atractiv și bonusuri. De asemenea, diurna se achită după fiecare cursă prin virament bancar. Potrivit anunțului de angajare, cursele sunt programate în așa fel încât sfârșitul săptămânii să fie liber. Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiți LA ACEST LINK.

Cât câștigă un șofer profesionist. Angajări în Germania

Cât câștigă un șofer profesionist? Sunt și firme din străinătate care sunt în căutare de șoferi profesioniști în România. De exemplu, o companie din Germania caută un posesor de permis de conducere categoriile B,C,C+E cu atestat de transport marfă.

Limba germană nu este obligatorie, dar constituie un avantaj. Programul de livrare este doar de zi, de luni până vineri.

Un șofer profesionist pentru camion de 40 de tone are un program de șase zile pe săptămână, de duminică până vineri, cu respectarea programului de repaus și conducere.

Potrivit anunțului de angajare, se lucrează în schimburi și vor fi între 1 și 3 locuri de descărcare.

Firma oferă cazare în apartament sau pensiune. Pauza zilnică sau săptămânală nu se efectuează în cabina camionului, ci în apartamente puse la dispoziție de firmă. Camionul se preia din locația de domiciliu și se parchează în aceeași locație.

Firma este fondată în anul 1993, având în momentul de față peste 200 de angajați. Firma are un capital 100% german si o colaborare cu alte firme de renume din Germania. Parcul este format din peste 150 de vehicule, cu maxim doi ani vechime și norma de poluare Euro 5 și 6. Detalii despre acest loc de muncă găsiți LA ACEST LINK.