Cât câștigă o bonă în Marea Britanie

În această perioadă mai multe firme de recrutare caută bone pentru Marea Britanie. Iată ce responsabilități și beneficii sunt.

„Posturile cuprind caracteristici comune, diferența cea mai mare fiind numărul orelor lucrate. De aceea posturile cele mai bine plătite sunt pentru poziția „Mother’s Help” si „Îngrijitor bătrăni”, unde salariul lunar net poate să se ajungă până la £1200/lună, dar și orele lucrate sunt mai ridicate (40-55/saptamana) decât în celelate categorii”, spune reprezentanții unei firme de recrutare.

Printre altele, potrivit anunțului, bona trebuie să ajute mama pentru perioada de timp între trezirea și culcarea copiilor „sortarea și plasarea rufelor în mașina de spălat și uscător, aranjarea hainelor curate”, „veți ajuta la cumpărarea și pregătirea mâncării, la curățenia camerelor”, „vă veți juca cu copii niște jocuri amuzante și crative, uneori duceți copii la grădinița și școală, rutina de seara înainte de somn”.

Mai multe detalii legate de cazare și salariu găsiți – LA ACEST LINK.

O altă firmă este în căutare de bone și oferă, pe lângă salariu și vacanțe plătite, cazare în cameră separată și mâncare gratuit. De asemenea, nu se percep comisioane de la candidați.

Printre responsabilități sunt curățenia în casă o dată pe săptămână, trezirea copiilor dimineața și pregătirea pentru școală sau grădiniță. De asemenea, trebuie să-i însoțiți pe cei mici în drum spre școală sau grădiniță și să-i așteptați la terminarea cursurilor.

Mai multe detalii despre acest anunț și salariu găsiți – LA ACEST LINK.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.