Cât câștigă într-o săpătămână un șofer UBER

Pentru un șofer Uber se cere să fie posesor al permisului de conducere categoria B, „să aibă minim 21 de ani, cazierul judiciar curat, cazier auto fără abateri grave (gen alcool, depășirea vitezei cu peste 50 km/h, etc)”, precizează anunțul unei firme postat pe platforma online de locuri de muncă eJobs.

Cei interesați, care îndeplinesc condițiile, trebuie să aibă „un autoturism cu 4/5 uși, an de fabricație mai mare de 2003 (poate fi și pe numele unei rude, dacă aveți același nume de familie sau cu acordul notarial al proprietarului)”, se mai arată în anunț.

„Colaborarea cu firma noastră, firmă parteneră Uber, este cea mai facilă colaborare, deoarece nu implică un cost fix pe săptămână sau pe lună, iar comisionul este cel mai mic pe piață (5%), având în vedere că se aplică abia după scăderea tuturor cheltuielilor.

Acest fel de colaborare vă permite să lucrați doar când puteți sau când doriți dumneavoastră, fără a avea stresul unul plan impus pe săptămână sau pe lună. În plus, comisionul scade cu 1 procent pentru fiecare șofer recomandat, care își începe și continuă colaborarea cu noi”, se mai precizează în anunțul firmei care spune că este partener Uber.

Venitul minim pe care îl poate câștiga un șofer care aplică la acest program Uber îl puteți afla – LA ACEST LINK.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.