Câștigătorul „Românii au talent” și-a donat un premiu concurentei de pe locul 2

Emil Rengle, câștigătorul finalei Românii au talent 2018 FOTO: Pro TV
Emil Rengle, câștigătorul finalei Românii au talent 2018 FOTO: Pro TV

Dansatorul Emil Rengle, care a câștigat concursul „Românii au talent”, a donat premiul de originalitate concurentei de pe locul al doilea.

Potrivit Paginademedia.ro, Emil Rengle a primit 120.000 de euro după ce și-a adjudecat marele premiu, pe baza votului publicului, și 10.000 de euro pentru cel de originalitate.

Dansatorul a decis să-i acorde cei 10.000 de euro Bianca Badea, concurenta care s-a clasat pe locul al doilea.

„Visul meu e la fel de important precum visul oricărui alt om. Mă regăsesc în Bianca, pentru că și eu, la vârsta ei, munceam zi și noapte în sala de dans. Gestul meu de a-i dona premiul de originalitate este o încurajare. Dau și eu mai departe susținerea uriașă pe care am avut-o din partea publicului”, a declarat Emil Rengle, la Pro TV.

La rândul ei, Bianca Badea a declarat că este foarte bucuroasă că a primit acest premiu și vrea să ajute, la rândul ei, alți copii.

„Nu mă așteptam la gestul lui Emil, dar banii vor ajunge la copilași care au o nevoie mai mare și care, poate, dansează la rândul lor”, a declarat Bianca Badea, la Pro TV, potrivit Paginademedia.ro.

Finala „Românii au talent” a dominat audiențele de 1 iunie. Potrivit Paginademedia.ro, unul din trei români care aveau televizoarele deschise se uita la emisiunea de talente de la Pro TV.

Diferențele dintre Pro TV și celelalte stații au fost notabile: la nivel național și la orașe, Pro TV a fost de trei ori peste Kanal D și de patru ori peste Antena 1. Pe publicul comercial, diferența a fost și mai mare.

Vârful de audiență a sărit de 2,7 milioane de români în fața televizoarelor.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.