Câștigătorul Eurovision a primit o inimă nouă

Cântecul portughezului Salvador Sobral a impresionat atât juriul cât și publicul la Eurovision 2017 (Foto: Eurovision.tv)
Cântecul portughezului Salvador Sobral a impresionat atât juriul cât și publicul la Eurovision 2017 (Foto: Eurovision.tv)

Portughezul Salvador Sobral, câștigătorul de anul acesta al concursului muzical Eurovision, a fost supus unei operații de transplant de inimă.

Artistul se recuperează bine după transplantul de cord, a anunțat chirurgul-șef care a condus procedura, citat de publicația lusitană Publico.

Și pagina oficială de Twitter a Eurovision s-a declarat încântată de această veste, precizând că ”operația suferită de Sobral a decurs bine”.

”Sobral a fost bine pregătit pentru intervenție. Este un tânăr care înțelege dificultățile acestui tip de procedură”, a spus chirurgul Miguel Abecassis, adăugând că artistul i-a urat noroc înainte de operație.

Acest transplant necesită o perioadă lungă de recuperare, însă dacă totul merge bine, Sobral va avea o viață complet normală. Medicii nu au anunțat când va putea cântărețul să părăsească spitalul.

La scurt timp după intervenția chirurgicală, Sobral le-a mulțumit fanilor săi pentru ”toată dragostea” care i-a fost arătată, pe Twitter.

Câștigătorul Eurovision 2017 suferea de o boală rară a inimii și aștepta, de multe luni de zile, un donator potrivit. În septembrie, Sobral anunțase că va lua o pauză din activitatea sa artistică.

Cântărețul a reușit să aducă prima victorie la Eurovision pentru portugalia cu balada ”Amar Pelos Dois” (”Dragoste pentru amândoi”). Melodia, compusă de sora sa Luisa, l-a transformat pe Sobral într-un erou național în Portugalia.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.