Cartierele din București unde apartamentele s-au ieftinit și cu 5.000 de euro

bloc de locuințe pentru tineri prima casă prima chirie anaf calculator rate prima casă 2019
Noua lege a asociațiilor de proprietari Foto: wrp.ro

Apartamentele din cartierele Militari și Crângași din București s-au ieftinit chiar și cu 5.000 de euro, arată indexul imobiliar al „Ziarului Financiar”, realizat în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic.

În cartierul Militari preţurile apar­tamentelor vechi cu 3 camere au scăzut cu 7% sau 5.000 de euro în luna mai față de aprilie, ajungând până la 65.000 de euro.

Și apartamentele din cartierul Crângași s-au ieftinit. Astfel, apartamentele vechi cu 3 camere din acest cartier s-au ieftinit în medie cu 4% sau 3.000 de euro în mai faţă de luna anterioară.

În schimb, prețul apartamentelor din alte zone ale capitalei au crescut. De exemplu, zona Berceni a ajuns la pragul de 70.000 de euro, faţă de 68.000 de euro luna trecută (creșterea are legătură cu faptul că s-a deschis circulaţia prin pasajul de la Piaţa Sudului).

Și zona Brâncoveanu a ajuns la o medie de preţuri de 83.000 de euro, depăşind pragul de 80.000 de euro, creşterea de la începutul anului fiind de aproape 9.000 de euro.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.