Când va fi Black Friday la eMAG

Black Friday 2016 emag.ro
Black Friday 2016 emag.ro

Cel mai mare magazin online din România a anunțat că va organiza Black Friday cu o săptămână înainte ca evenimentul mondial de shopping să aibă loc în Statele Unite ale Americii.

Black Friday 2017 va avea loc în 17 noiembrie la eMAG.

eMAG a fost primul retailer care a adus conceptul Black Friday în România, în 2011, iar evenimentul s-a dovedit a fi un mare succes. Black Friday a crescut de la an la an în România, tot mai multe companii alegând să participe la campania de reduceri.

Magazinul online eMAG, cel mai mare din țară, a înregistrat cele mai mari vânzări în fiecare an de Black Friday, cu toate că mulți dintre concurenții săi au extins evenimentul pe trei zile, pe o săptămână sau chiar pe o lună.

Potrivit unui studiu realizat de Kantar Millward Brown, peste 94% dintre români au auzit de Black Friday. În 2016, aproape jumătate dintre românii care au făcut cumpărături de Black Friday au făcut-o în mediul online, în timp ce 41,5% au mers în magazine. Restul de 11% au ales ambele variante.

Peste o treime dintre cei care au profitat de reducerile de Black Friday 2016 și-au făcut cumpărăturile pe emag.ro.

”Având în vedere creșterea constantă pe care am avut-o în fiecare an, ne așteptăm ca în 2017 Black Friday să stabilească noi recorduri din toate punctele de vedere”, a spus Tudor Manea, managerul general al eMAG.

Cel mai mare retailer online din România a anunțat că va avea o ofertă generoasă în acest an, cu peste 2 milioane de produse cu prețuri reduse, cât și multe alte afaceri interesante. Mai mult, în cadrul platformei eMAG Marketplace vor fi prezente peste 4.000 de companii care vor oferi, la rândul lor, numeroase reduceri.

Pentru a profita de cele mai bune oferte eMAG de astăzi, intrați aici.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.