A început Black Friday 2016 la eMAG. Catalogul cu oferte

Black Friday 2016 eMAG
eMAG va începe Black Friday 2018 la primele ore ale dimineții de vineri

Jumătate din populația României va participa activ la Black Friday 2016, iar mulți dintre ei vor ajunge pe magazinul online emag.ro.

S-a anunțat când începe Black Friday 2016 eMAG. Detalii – AICI.  Întreaga ofertă eMAG o veți putea studia LA ACEST LINK

Site-ul emag.ro a căzut de mai multe ori la miezul nopții, mulți dintre clienții companiei sperând la un start-fulger.

Printre marile chilipiruri oferite de eMAG de Black Friday 2016 este consola Xbox One, la 599 de lei. Poate doriți un iPhone 5S la 899 de lei? Sau o vacanță Vola de la 10 lei?

Black Friday 2016. eMAG.ro: Reduceri la electronice

Programul de Black Friday va începe în primele ore ale dimineții, la fel ca anul trecut, când compania a realizat vânzări record, cumpărăturile online depășindu-le pe cele făcute în magazinele din România.

Când începe Black Friday eMAG. Detalii AICI
Când începe Black Friday eMAG. Detalii AICI.

 

 

 

 

eMAG.ro va reduce prețul și la laptopuri, tablete și telefoane, huse, căști, tastaturi, ceasuri, drone sau boxe portabile.

Când începe Black Friday eMAG
Când începe Black Friday eMAG. Detalii AICI

Reduceri eMAG.ro Vinerea Neagră 2016 la telefoane

Black Friday 2016. eMAG.ro: Reduceri la electrocasnice

Magazinul online eMAG are reduceri la congelatoare, frigidere și cuptoare cu microunde. Tot aici găsiți și mașine de spălat rufe, mașini de spălat vase, aragazuri sau incorporabile.

Cel mai mare magazin online din România vine cu oferte interesante și la aspiratoare, calorifere, boilere și centrale termice.

Reduceri eMAG.ro Vinerea Neagră 2016 la electrocasnice

eMAG a lansat pentru ediţia din acest a campaniei de reduceri o aplicaţie care le permite oamenilor să poată cumpăra cu un singur click. Trebuie să te înregistrezi ca utilizator, să adăugi produsele în coşul de cumpărături. Apoi, să completezi numărul cardului bancar. În final, poți comanda produsul cu un singur click.

BLACK FRIDAY 2016. eMag. Reducerile totale vor fi de aproximativ 35 de milioane de euro. Reprezentaţii eMag se aşteaptă ca Vinerea Neagră să genereze venituri de până la 55 de milioane de euro, în tot weekendul următor. Aproape 12 milioane de români vor fi activi de Black Friday, susţin reprezentanţii eMag. Majoritatea vor cheltui mai puțin de 1.000 de lei în acest weekend de reduceri.

Alte știri despre Black Friday 2016 la eMAG:

Black Friday 2016. Surpriza eMAG: vinde tot și în 36 de rate fără dobândă

eMAG sparge toate recordurile de Vinerea Neagră 2016. Un milion de produse la reducere

eMAG.ro Vinerea Neagră 2016. Reduceri electrizante la 1 milion de produse