Camere de supraveghere pentru restaurante. Tot ce trebuie sa stii

Camere de supraveghere pentru restaurante

Vrei sa fii cu ochii atintiti non-stop catre locuinta sau afacerea ta? Nu stii de unde sa pleci pentru a pune la punct aspectul referitor la securitatea familiei sau a angajatilor? Camere de supraveghere pentru restaurante este raspunsul.

Camerele de securitate sunt mici si compacte si isi gasesc locul oriunde, la interior sau la exterior. Aceaste camere supraveghere pot avea functie wifi si mai sunt denumite si camere IP; in plus, sunt usor de configurat si pot transmite stream video catre telefonul mobil, tableta sau computer. Acestea va vor trimite notificari instant daca detecteaza miscari sau zgomote puternice. Majoritatea camerelor de supraveghere ofera si vizionare pe timp de noapte extrem de clara si inregistrare automata cand detecteaza miscare.

CAMERE DE SUPRAVEGHERE PENTRU RESTAURANTE

Cele mai multe restaurante aleg sa instaleze camere supraveghere in absolut toate colturile incaperilor, chiar si in depozit, pentru a evita furturile sau deteriorarea bunurilor. Adesea auzim cazuri in care angajatii restaurantelor fura bauturi din minibar sau clienti care, dupa ce consuma cantitati mari de alcool, fie deterioreaza bunurile, fie devin agresivi, sau ambele. Cei mai multi proprietari de resturante aleg camere supraveghere pentru a tine departe aceste situatii.

O afacere care se inregistreaza un bun profit si sentimentul de linisite primeaza. Montarea camerelor in locuri vizibile vor trage un semnal de alarma, in sensul ca angajatii vor fi descurajati sa comita infractiuni precum furtul sau sa intarzie la locul de munca. In plus, clientii se vor comporta adecvat. Depozitul este parte la fel de importanta a unui restaurant. Aici vin si pleaca mari cantitati de produse in functie de specificul restaurantului. Insa bauturile alcoolice sunt nelipsite si sunt depozitate in absolut toate restaurantele. Bauturile alcoolice reprezinta adesea obiectul celor mai multe furturi. Bineinteles ca asemenea situatie vine in defavoarea proprietarului, bineinteles ca de pe urma lor se vor inregistra pierderi semnificative. Astfel de situatii pot fi inlaturate instaland camere supraveghere de calitate, a caror performanta va surprinde in detaliu orice miscare neconforma cu legea, dar si cu regulamentul intern.

CAMERE DE SUPRAVEGHERE PENTRU RESTAURANTE

Proprietarii pot fi pacaliti foarte usor, de aceea trebuie sa ia masuri de la bun inceput. Cele mai bune camere supraveghere achizitionate de catre cele mai multe restaurante sunt produse de Eyecam si, odata instalate, inlatura toate problemele legate de furturi. 1CCTV este magazinul online care va ofera cea mai variata paleta de camere supraveghere. Modelul EC-AHD4121 reprezinta alegerea numarul unu a proprietarilor de restaurant din intreaga tara. Senzorul de imagine Omnivision OV4689, inalta rezolutie de 4MP, filtrul IR, vizibilitatea foarte buna si foarte clara pe timp de noapte vor contribui fara doar si poate la venituri peste asteptari, angajati model si clienti care se comporta corespunzator. In plus, aceste camere supraveghere vor inregistra fara oprire, au o capacitate de vizibilitate pe timpul noptii de circa 30M.

Nu asteptati sa treceti prin situatii neplacute pentru a achizitiona camera supraveghere. Acestea nu reprezinta bani aruncati pe fereastra! Sunt o necesare si reprezinta o investitie sigura cu durata lunga de viata.

 

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.