O companie aeriană angajează însoțitori de zbor. Ce se cere și unde are loc interviul

blue air locuri de muncă
Foto: blueairweb.com / Pagina de Facebook Blue Air

Compania aeriană Blue Air a anunțat că angajează însoțitori de bord.

Candidatul ideal trebuie să fie capabil să lucreze independent, să muncească eficient în echipă și să câștige încrederea pasagerilor.

„Suntem în căutare de oameni entuziaști și energici, deschiși, care au personalități prietenoase, precum și abilități de comunicare excelente”, se arată în anunțul companiei, postat pe pagina oficială de Facebook.

Printre cerințe se numără:

– vârsta minimă de 18 ani
– înălțimea minimă de 1,70
– studii medii obligatorii (inclusiv diplomă de BAC)
– cunoașterea limbii engleze
– sănătate excelentă
– condiție fizică bună

Interviurile de recrutare vor avea loc la Hotel Angelo din Otopeni, între orele 10.00 – 16.00, pe data de 3 martie.

Documentele necesare la interviu:

– CV
– o fotografie recentă
– atestat de însoțitor de bord


Blue Air este o companie privată de aviație din România, cu sediul în București. Baza principală a companiei este Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP), principalul aeroport al Bucureștiului.

Compania a fost lansată la data de 13 decembrie 2004, fiind prima companie aeriană românească, cu capital 100% privat.

Flota Blue Air este constituită în prezent din aeronave de tip Boeing 737, seria 737-300, 737-400, 737-500, 737-700 și seria 737-800, cu capacități între 126 și 189 de locuri.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.