Blestemul „Mihaela, dragostea mea!”. Geoană: „La mine a fost și mai greu!”

Afiș de campanie electorală Mircea Geoană
Mircea Geoană, fost candidat PSD la prezidențialele din 2009, a fost exclus din partid

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat că înțelege prin ce trece Victor Ponta și că îl susține. „Vă spun că am văzut filmul ăsta și în 2004 și în 2009. Evident că este o dezamăgire firească și nu vreau să fiu în pielea lui Ponta, pentru că momentul în care ți se confirmă o astfel de situație și la o diferență atât de mare, nu a fost ușor. De aceea, omenește vorbind, sunt alături de el pentru că știu prin ce trece. Nu e un moment ușor pentru nimeni”, a declarat senatorul PSD Mircea Geoană.

De asemenea, acesta a mai spus și că la el a fost mult mai greu, după ce exit-poll-urile l-au anunțat la finalul zilei alegerilor învingător în fața lui Traian Băsescu.

„Pentru mine a fost şi mai greu pentre că eu de fapt am câştigat. Atunci vă daţi seama că la mine, după momente de euforie pe scenă, pe care vi le aduceţi aminte cu toţii, la mine a fost probabil şi mai greu. Una e să te duci la culcare ştiind că eşti preşedinte şi să te scoli cu domnul Băsescu reinventat de o manieră sistematică şi alta e să pierzi la un milion de voturi diferenţă”, a mai adăugat Mircea Geoană.

Victor Ponta și-a luat concediu de odihnă câteva zile susținând că vrea să stea cu familia. Atribuțiile sale au fost preluate de vicepremierul Gabriel Oprea.