Black Friday la Flanco. Televizorul LED la 199 de lei, epuizat în timp record

Black Friday Flanco
Reduceri care vă vor aduce zâmbetul pe față de Black Friday

Flanco este unul dintre marii jucători de Black Friday, iar la acest important retailer sărbătoarea durează trei zile, între 17 și 19 noiembrie.

Printre reducerile absolute se numără – aspiratoare, smartphone-uri și imprimante multifuncționale de la 99 lei, televizoare LED de la 199 lei, stoc epuizat în materie de minute, frigidere, aragazuri și mașini de spălat rufe de la 499 lei, laptopuri de la 699 lei.

Black Friday Flanco: Reduceri mari la telefoanele Huawei

Modelul P10 Plus, un telefon de o excelentă factură, poate fi cumpărat cu 2399 de lei, în timp ce alte modele ale producătorului chinez, mai accesibile ca preț, dar la fel de viabile ca performanță, pot fi cumpărate cu 1899 de lei.

Reducerile sunt de aproximativ un sfert față de prețul de raft al acestor telefoane inteligente. Puteți prelua apelul de aici.

Reduceri cu proporții similare sunt oferite de Flanco și la telefoane Samsung, Allview sau Sony. Pentru alte mărci de telefoane, intrați aici.

Black Friday Flanco: Laptop la 699 de lei

Dacă doriți un Laptop Lonovo și nu aveți decât 699 de lei rămași de la salariu, puteți să îl aveți. Îl luați, pur și simplu, de aici.

Dacă nu vreți să vă limitați cheltuielile la un minim absolut atunci vă recomandăm modele de laptop Asus sau Dell. Au discount-uri de preț de luat în calcul. Iată-le aici.

Există, bineînțeles și numeroase alte laptopuri în oferta Flanco, care mai de care mai performante și cu reduceri mai mari, însă nu le vom enumera pe toate aici.

Să trecem, astfel, la electrocasnice. Mari, mici și incorporabile. Cele incorporabile, pachet cuptor plus plită, pornesc de la 799 de lei.

Frigiderele, aceste electrocasnice mari căutate mereu de Black Friday, sunt ieftine la flanco.ro în acest an. Un frigider Heinner, de 212 litri, este disponibil la 499 de lei. Un Arctic puțin mai mare îl urmează în topul celor mai accesibile frigidere cu două uși, cu 799 de lei.

Dacă vă spunem că un frigider Indesit aproape cât primele două la un loc e vândut cu 1099 de lei, ne credeți? Verificați aici.

Pentru toate celelalte frigidere vândute de Flanco de Black Friday 2017, apăsați pe cuvântul următor, aici.

Tot cu 500 fără un leu puteți comanda o mașină de spălat automată Arctic. Pentru a consulta întreaga listă cu mașini de spălat și reduceri de Black Friday, vă sfătuim să vă înarmați cu multă răbdare și apoi să apăsați aici.

Printre alte senzații Flanco de Black Friday se numără aspiratorul cu sac chinezesc Heinner și un fier de călcat (redenumit inutil stație de călcat) Tefal la 299 de lei. Le luați dumneavoastră de aici.

Black Friday Flanco: Reducerile durează trei zile

În perioada 17-19 noiembrie, Flanco își va actualiza oferta de Black Friday cu noi produse cu reduceri de până la 80%, în toate magazinele din țară și pe www.flanco.ro.

Catalogul Flanco, care vă oferă informații complete despre reducerile de Black Friday, îl puteți descărca de aici.

La ora scrierii acestui articol, la Flanco au mai rămas peste 70 de ore de reduceri. Click aici!

Vreți să citiți și despre alte reduceri de Black Friday 2017, nu doar despre cele de la Flanco? Aveți noroc. Iată o veste de ultimă oră:

Black Friday. Elefant a dat startul tornadei de reduceri

Pentru reduceri la eMAG de Black Friday 2017 – aici. 

Vinerea Neagră 2017 tablete. Cele mai bune oferte de la eMAG

Vinerea Neagră 2017 fiare de călcat. Trei oferte de la eMAG

Black Friday 2017 telefoane Huawei. Tot ce trebuie să știi despre oferta eMAG

Black Friday 2017 iPhone. Cele mai mari reduceri eMAG

Vinerea Neagră 2017 mașini de spălat vase. Reduceri eMAG

Vinerea Neagră 2017 aparate foto. Top 3 afaceri de Black Friday

Vinerea Neagră 2017 plite incorporabile. Cele mai fierbinți reduceri

Black Friday 2017 Laptopuri Asus. eMAG: 3 oferte excelente

Black Friday 2017 monitoare. Recomandările noastre de la eMAG

Black Friday 2017 XBOX. Top 3 reduceri eMAG