Black Friday 2017 iPhone. Cele mai mari reduceri eMAG

Reduceri eMAG iPhone Black Friday 2017
Black Friday 2017 iPhone eMAG

Black Friday 2017 iPhone. Telefoanele Apple sunt mereu printre cele mai căutate în oferta de Vinerea Neagră pe eMAG. Iată ce propune magazinul online în acest an:

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Aici găsești cele mai bune afaceri pe care le poți face de Black Friday 2017.

Black Friday 2017 are loc în 17 noiembrie la eMAG. Cel mai important magazin online din România pune la bătaie numeroase produse la prețuri foarte mici cu ocazia celui mai mare eveniment de shopping al anului, Vinerea Neagră.

Black Friday 2017 iPhone: Reduceri eMAG

Telefon mobil Apple iPhone X

La iPhone X, dispozitivul este ecranul. Un ecran Super Retina de 5,8 inci complet nou, care incape perfect in mana si iți încantă ochii. Ecranul e construit folosind tehnici si tehnologii noi.

Primul ecran OLED care se ridica la standardele iPhone, prezinta culori clare si uimitoare, negru autentic, luminozitate spectaculoasa si o rata de contrast de 1.000.000:1.

Acest telefon Apple are o aplicație de recunoaștere a feței, care proiectează și procesează peste 30.000 de puncte invizibile pentru a crea in profunzime o harta precisă a feței tale.

Black Friday 2017 iPhone X

Pe lângă produsele pe care vi le recomandăm mai sus, vă propunem și alte reduceri extraordinare de Black Friday 2017 la eMAG.

Intrați aici pentru a profita de reducerile de Vinerea Neagră 2017.

Dacă anul trecut, eMAG a vândut aproape 100 de mașini de Black Friday, oferind în același timp cumpărătorilor șansa de a cumpăra, la preț redus totul de la aur și diamante la bonuri de combustibil.

În acest an, de Vinerea Neagră, eMAG a anunțat că vor oferi televizoare LED de 80 de centimetri la un preț de 399 de lei. Până acum, un astfel de aparat putea fi cumpărat cu cel puțin 700 de lei.

”La telefoane reducerile vor fi undeva la 20-30%, e posibil să avem câteva modele care merg spre 50%”, a declarat, pentru Ziarul Financiar, Iulian Stanciu, CEO al eMAG.

Mai mult, eMAG mizează mult și pe sectorul de turism în acest an, oferind vouchere de 100 de euro la Tarom cu doar 50 de euro.

De asemenea, șeful celui mai mare magazin online din România spune că oferta de Black Friday 2017 a eMAG va cuprinde bilete la concerte precum Electric Castle, abonamente la clinici medicale și excursii turistice în Delta Dunării sau la munte.

eMAG Vinerea Neagră 2017: Topul ofertelor de Black Friday

Cu ocazia Black Friday 2017, eMAG oferă reduceri la televizoare, telefoane, laptopuri, articole sportive, dar și la accesorii pentru casă.

Aici găsiți cele mai bune oferte de Black Friday la electrocasnice eMAG.

Vinerea Neagră 2017 este cea mai bună oportunitate de a face comerț și pentru cele peste 4.000 de companii în cadrul Marketplace eMAG. Anul trecut, jumătate dintre clienții acestui magazin au comandat ceva oline pe eMAG. Peste 11% dintre români au preferat atât cumpărăturile online de Black Friday, cât și pe cele în magazin.

Black Friday 2017 iPhone

Black Friday începe pe 17 noiembrie la eMAG, iar retailerul online a anunțat că va avea peste 2.000.000 de produse în ofertă.

Cele mai avantajoase oferte de Black Friday 2017 le găsiți aici.