Black Friday 2017 tablete iPad. eMAG are reduceri senzationale

black friday 2017 tablete iPad emag
Foto: emag.ro

Black Friday 2017 tablete iPad. Vinerea Neagra 2017 este, in sfarsit, aici, iar eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, le-a pregatit numeroase reduceri si surprize fanilor Apple. Astfel, Black Friday 2017 aduce cateva oferte extrem de atractive la indragitele iPad-uri.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Black Friday 2017 tablete iPad – eMAG listeaza toate ofertele AICI.

Una dintre cele mai cautate tablete Apple incluse in campania de reduceri eMAG de Black Friday 2017 este iPad-ul Apple cu diagonala de 9,7 inchi, 32GB, Wi-Fi. Fie ca te uiti la poze, faci cumparaturi sau creezi o prezentare, spectaculosul ecran Retina de 9,7 inchi ofera detaliile si dimensiunea perfecta pentru a le da viata.

Cipul A9 pe 64 de biti ofera atat de multa performanta incat fiecare aplicatie poate sa raspunda rapid si cursiv. Descopera aplicatii de studiu grandioase, distreaza-te cu jocuri grafic-intensive sau utilizeaza doua aplicatii in acelasi timp. Toate acestea, in timp ce beneficiezi de o autonomie a bateriei de pana la 10 ore. Cu ocazia Black Friday 2017, acest iPad are un pret foarte accesibil.

Black Friday 2017 tablete iPad la reducere la eMAG

Cei care isi doresc un ecran si mai mare pentru tableta lor Apple pot achizitiona iPad Pro, de 10,5 inchi, 64GB, Wi-Fi, disponibil si in culoarea space grey.

Aceasta tableta Apple ofera mult mai multa putere fata de majoritatea laptopurilor PC si totusi e fascinant de simplu de folosit. Ecranul Retina reproiectat e o incantare si atunci cand il privesti, si cand il atingi. Iar totul culmineaza cu iOS, cel mai avansat sistem de operare mobil din lume. iPad Pro reprezinta tot ce poti cere azi de la un computer.

Black Friday 2017 tablete iPad – eMAG listeaza toate ofertele AICI.

Black Friday 2017 tablete iPad – reduceri eMAG

Cei care dispun de un buget mediu pot alege tableta Apple iPad Air 2, Cellular, 16GB, 4G. iPad Air 2 are un afisaj Retina reproiectat, revolutionarul senzor de amprenta Touch ID, puternicul cip A8X, camere iSight si FaceTime HD imbunatatite si conexiuni wireless chiar si mai rapide. Toate aceste dotari sunt inglobate intr-o carcasa rezistenta din aluminiu avand doar 6,1 milimetri grosime, astfel incat sa-ti poti lua dispozitivul practic oriunde, pentru a face practic orice.

Cipul A8X este incredibil de puternic, dar nu flamand de putere. De la lansarea aplicatiilor sau jucarea jocurilor si pana la editarea video, totul ruleaza mai fluid si reactioneaza mai prompt pe iPad Air 2. Aceasta deoarece noul cip A8X cu arhitectura pe 64 de biti de clasa desktop furnizeaza performante de procesare cu pana la 40% mai mari decat cipul A7 aflat in generatia anterioara de iPad Air.

Black Friday 2017 tablete iPad – eMAG listeaza toate ofertele AICI.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.