Black Friday 2017 soundbar. eMAG zguduie piata cu reduceri-bomba

black friday 2017 soundbar emag
Foto: emag.ro

Black Friday 2017 soundbar. Cei care au asteptat luni de zile pentru a-si achizitiona un soundbar nu au asteptat degeaba: magazinul online emag.ro are reduceri foarte avantajoase la o multime de electronice cu ocazia Black Friday 2017.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Black Friday 2017 soundbar eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

eMAG a anuntat deja primele 10 produse la oferta de eMAG Vinerea Neagra 2017.

Un soundbar Samsung HW-K450/EN, 300W, 2.1, USB, Bluetooth, Subwoofer wireless, poate fi achizitionat acum de pe emag.ro la un pret foarte bun. Setul Wireless Surround Kit va permite sa va extindeti cu usurinta sistemul de sunet surround, fara a va incurca in cabluri. Impreuna cu dispozitivul Soundbar puteti crea un sistem 4.1 pentru o veritabila experienta de sunet surround.

Black Friday 2017 soundbar – oferte eMAG

Utilizati sistemul TV SoundConnect pentru a conecta componentele. Sistemul TV SoundConnect contribuie la unificarea cu usurinta a sistemului audio cu televizorul, evitand cablurile incomode. Veti putea sa va bucurati pe loc de continutul dvs. cu un sunet mai clar si mai de efect.

Cu designul sau wireless convenabil, subwooferul este incredibil de usor de montat oriunde, ceea ce va asigura rapid libertatea de a va bucura de calitatea supersonica a basului si de o experienta auditiva complet naturala. O singura aplicatie comanda tot sunetul.

Black Friday 2017 soundbar eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Un alt soundbar care are un excelent raport calitate-pret este soundbarul Sony HTRT3, 600W, 5.1, Bluetooth, NFC.

Boxele spate si subwoofer-ul extern lucreaza impreuna cu o bara de sunet pe 3 canale pentru a oferi un sunet surround realist, in timp ce amplificatorul digital S-Master asigura cel mai pur sunet de film. O putere de iesire totala de 600 W ofera fiecarui film sonoritatea palpitanta pe care acesta o merita. Sunet surround realist pe 5.1 canale (cinci canale pentru boxe si un subwoofer lucreaza impreuna pentru a oferi un sunet captivant, pe toate frecventele).

Black Friday 2017 soundbar eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 soundbar – reduceri eMAG

Soundbarul are NFC si Bluetooth®, ceea ce inseamna ca va puteti conecta instantaneu prin Bluetooth® cu smartphone-urile compatibile prin conectarea printr-o atingere prin NFC.

Sunetul surround realist pe 5.1 canale va aduce cinematograful acasa.Veti obtine cel mai bun loc din casa cu sunetul cinematografic realist al HT-RT3. O bara de sunet, subwoofer-ul si boxele spate creeaza un sunet surround autentic, introducandu-va chiar in miezul actiunii tuturor filmelor preferate.

HT-RT3 este gata sa functioneze aproape direct din cutie. Pur si simplu conectati-l, cablati boxele prin conexiuni pe coduri de culori si bucurati-va de sunetul surround realist pe 5.1 canale. Toate cablurile intra in subwoofer, astfel incat sa puteti pastra ordinea si curatenia.

HDMI ARC (canal de redare audio) va permite sa va conectati la televizor cu un singur cablu, pentru un control mai usor si mai putine cabluri.

Black Friday 2017 soundbar eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.