Black Friday 2017 procesoare. eMAG are reduceri electrizante

black friday 2017 procesoare emag
Foto: emag.ro

Black Friday 2017 procesoare. De Vinerea Neagra 2017 eMAG are reduceri foarte mari la procesoare de diferite tipuri.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Black Friday 2017 procesoare eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Unul dintre cele mai accesibile procesoare de pe emag.ro este procesorul Intel Core™ i3-7100, 3.90Ghz Kaby Lake, 3MB, Socket 1151, BOX. Acesta are o memorie cache de 3 MB, o frecventa de 3900 MHz si doua nuclee.

Black Friday 2017 procesoare eMAG la reducere

O alta optiune pentru cei care nu dispun de un buget foarte mare este procesorul Intel® Core™ i3-8100 Coffee Lake, 3.60GHz, 6MB, Socket 1151 – Chipset seria 300, BOX.

Computerele desktop si dispozitivele mobile pot lucra mai mult, pot porni mai repede si pot sustine grafica la rezolutii mari datorita procesoarelor din seria Intel Core. A 8-a generatie Intel Core va ofera experiente impresionante in jocuri si aplicatii complexe. Va puteti juca si lucra fluent, intr-un mediu cu timpi de raspuns foarte mici. Enhanced Intel SpeedStep Technology permite sistemului sa ajusteze dinamic tensiunea si fecventa procesorului, ceea ce poate duce la un consum de energie mai scazut si la reducerea caldurii emanate de acesta.

Prin scaderea de energie electrica si termica pe PC-uri desktop, constructorii de sisteme pot (in functie de configuratiile de sistem) reduce acustica si chiar sa dezvolte forme mai inovative si mai mici. In plus, aceasta caracteristica poate ajuta consumul de putere pentru companiile cu infrastructuri electrice limitate. Combinat cu caracteristici de econimisire a energiei existente, Intel SpeedStep Technology poate oferi un echilibru excelent intre furnizarea de energie atunci cand aveti nevoie si conservarea ei atunci cand nu aveti nevoie.

Black Friday 2017 procesoare eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Black Friday 2017 procesoare eMAG la oferta

Cei care vor performante de exceptie de la procesorul lor pot alege procesorul Intel® Core™ i7-8700K Coffee Lake, 3.70GHz, 12M, Socket 1151 – Chipset seria 300, BOX.

A 8-a generatie Intel Core va ofera experiente impresionante in jocuri si aplicatii complexe. Va puteti juca si lucra fluent, intr-un mediu cu timpi de raspuns foarte mici.

Intel Turbo Boost Technology ofera mai multa performanta atunci cand este necesar. Este activat atunci cand sistemul de operare (OS) solicita cel mai inalt nivel de performanta al procesorului.

Intel Turbo Boost Technology 2.0/3.0 permite in mod automat nucleelor aflate pe procesor sa ruleze la o frecventa superioara redirectionand puterea si accelerand performanta in mod dinamic intr-o maniera proportionala sarcinilor si aplicatiilor la care sistemul este supus. Functioneaza pe sistemele care au la baza procesoarele Intel Core i5 si i7.

Black Friday 2017 procesoare eMAG – lista reducerilor

Intel Hyper-Threading Technology utilizeaza resurele procesorului mai eficient, permitand rularea a mai multor threduri pe fiecare nucleu. Ca o caracteristica de performanta, acesta imbunatateste performanta procesorului asupra software-ului rulat.

Intel Hyper-Threading Technology este disponibil pe familia de procesoare Intel Core si familia de procesoare Intel Xeon.

Prin combinarea unuia dintre aceste procesoare Intel cu un sistem de operare, puteti:
– Rula aplicatii solicitante simultan in timp ce mentineti viteza de reactive a sistemului;
– Pastrati sistemul protejat, intr-un mod eficient, in timp ce minimizati impactul asupra productivitatii.

Black Friday 2017 procesoare eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.