Black Friday 2017 plăci video eMAG. Cele mai bune oferte

Black Friday 2017 plăci video eMAG
Black Friday 2017 plăci video eMAG

Începe Black Friday 2017, cu reduceri la mai multe categorii de produse. Ca în fiecare an, cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, vine cu o ofertă impresionantă. Întreaga ofertă Black Friday 2017 plăci video eMAG o veți găsi – AICI.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Placa video GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE 2, 3GB GDDR5, 192-bit. Este dotată cu WINDFORCE 2X Cooling System. Sistemul de racire WINDFORCE 2X are doua ventiloatoare de 90mm, tevi din compozit de cupru care ajuta la disiparea caldurii pentru o performanta mai buna.

Curentul de aer este varsat de marginea ventilatorului triunghi, si ghidata lin prin curba dunga 3D de pe suprafata ventilatorului, sporind in mod eficient fluxul de aer cu 23% fata de ventilatoarele traditionale.

Conducta de caldura din cupru este configurata pentru a maximiza zona de contact direct cu unitatea de procesare grafica. Mai multe detalii și întreaga listă de oferte Black Friday 2017 plăci video eMAG găsiți – AICI.

Placa video MSI GeForce GTX 1080 AERO OC, 8GB GDDR5X, 256-bit. Placile grafice MSI AERO sunt echipate cu un design nou negru si argintiu, realizate din materiale premium. Noul design se  va potrivi in aproape orice PC. Mai multe detalii și întreaga listă de oferte Black Friday 2017 plăci video eMAG găsiți – AICI.

Black Friday 2017 plăci video eMAG. Oferte GeForce

Placa video ZOTAC GeForce GTX 1050 OC, 2GB GDDR5 128 Bit. Acum va puteti transforma PC-ul intr-un dispozitiv de gaming adevarat, datorita noii arhitecturi NVIDIA Pascal. Datorita tehnologiei Game Ready, puteti beneficia de performanta extraordinara, perfect optimizata.

Aceasta placa video ofera performanta sporita in jocurile la rezolutii HD, gratie suportului pentru DirectX 12. Dimensiunile reduse ale placii o transforma intr-o placa video ce va incapea cu succes in 99% din PC-uri. Mai multe detalii și întreaga listă de oferte Black Friday 2017 plăci video eMAG găsiți – AICI.

Placa video Sapphire Radeon RX 550 Pulse 2G, 2GB GDDR5, 128-bit. High Dynamic Range (HDR) reprezinta o tehnologie de nivel inalt pentru gameri si cinefili care tin profund la calitatea redarii TV-ului sau monitorului lor. Modelat dupa acuitatea viziunii umane, HDR extinde vast gama de culori si ratii de contrast care pot fi redate de displayuri compatibile.

Jocurile si filmele HDR-Ready redate pe un ecran HDR sunt afisate izbitor de pline de culoare, vii si precise, cu un contrast imbunatatit si nuante sofisticate comparate cu cel mai uimitor continut SDR. Acum este mai usor decat oricand sa conectezi si sa folosesti o placa video externa Radeon.

Cu tehnologia AMD XConnect, placile video externe configurate cu procesor grafic Radeon pot fi conectate si deconectate usor la un notebook supersubtire sau 2-in-1 prin intermediul Thunderbolt 3 la orice ora, ca si un flash drive USB – o premiera pentru GPU externe. Mai multe detalii și întreaga listă de oferte Black Friday 2017 plăci video eMAG găsiți – AICI.

Black Friday 2017 plăci video eMAG. Oferte Radeon

Placa video SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580, 8GB, 256-bit. Construita pe arhitectura Polaris, placa grafica Sapphire Radeon RX 580 va ofera cadre pe secunda uniforme, fara intarzieri sau intreruperi, la 1080p. De la cele mai populare jocuri eSports si MOBA pana la cele mai recente titluri AAA.

Datorita procesului de 14 nm, procesorul grafic din seria RX 500 poate sa atinga frecvente mai mari decat generatiile anterioare. Placile video Sapphire au fost imbunatatite cu noul sistem Fan Check, care permite utilizatorilor sa verifice starea ventilatorului prin intermediul programului Sapphire TriXX 3.0. De asemenea, puteti sa schimbati culorile logo-ului Sapphire pentru un design personalizat.

Acest lucru poate fi controlat prin software-ul oferit de Sapphire, Overclocking Utility TriXX 3.0 sau prin hardware, prin apasarea butonului rosu de pe spatele placii video. Puteti alege dintr-un set de cinci moduri diferite.

Daca preferati, LED-urile pot fi oprite. Panoul din spate, din aluminiu, ofera o rigiditate suplimentara care garanteaza ca placa video nu se indoaie in timp. De asemenea, ajuta la racire prin disiparea caldurii de pe placa. Mai multe detalii și întreaga listă de oferte Black Friday 2017 plăci video eMAG găsiți – AICI.