Black Friday 2017 laptopuri Lenovo eMAG. Reduceri uriase, performante pe masura

black friday 2017 laptopuri lenovo
Sursa: emag.ro

Black Friday 2017 laptopuri Lenovo eMAG. Magazinul online emag.ro are reduceri si oferte foarte bune la laptopurile Lenovo, unul dintre cele mai bune branduri de laptopuri, care le ofera clientilor un excelent raport calitate-pret.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Black Friday 2017 laptopuri Lenovo – eMAG listează toate ofertele AICI.

Cei care au decis sa astepte pana de Black Friday 2017 au fost extrem de inspirati deoarece in aceste zile magazinul emag.ro are reduceri laptopuri Lenovo.

Unul dintre cele mai populare modele de laptopuri Lenovo pe piata din Romania este laptopul Lenovo 320-15ISK cu procesor Intel® Core™ i3-6006U 2.00 GHz, Skylake™, cu o diagonala generoasa de 15,6 inchi, Full HD, 4GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA GeForce 920MX 2GB si sistem de operare Free DOS.

Acest laptop poate rezolva cu usurinta orice sarcina, gratie procesarii puternice si a optiunilor grafice discrete. Cea mai mare provocare cu care va veti confrunta este alegerea culorii perfecte. Producatorul a proiectat modelul cu un sasiu elegant, unibody si a adaugat optiuni de culoare unice si jucause: Gray Platinum, Onyx Negru, Blizzard White, Denim Blue, Plum Purple si Red Coral.

Pana la cea de-a sasea/saptea generatie Intel Core i de procesoare, plus o memorie DDR4 de pana la 16 GB, garanteaza o reactie rapida si o performanta fiabila. Puteti sa ulati mai multe programe simultan si treceti fara probleme intre filele web – veti putea sa faceti multitasking cu usurinta.

Black Friday 2017 laptopuri Lenovo eMAG – eMAG listează toate ofertele AICI.

Black Friday 2017 laptopuri Lenovo eMAG – reduceri uriase

Un alt laptop de succes pe piata din Romania este Lenovo IdeaPad 100-15IBD cu procesor Intel® Core™ i3-5005U 2.00GHz, Broadwell™, cu diagonala de 15,6 inchi, 4GB, 1TB, DVD-RW, nVidia GeForce 920MX 2GB, Free DOS.

In cazul in care cautati un laptop accesibil care nu face rabat de la performanta laptopul Ideapad 100 este notebook-ul ideal pentru dvs. Nu veti mai cara niciodata un laptop greu si incomod. La doar 22,6 mm si 2,3 kg, modelul Ideapad 100 este perfect pentru un stil de viata mereu pe fuga. Din fericire, modelul Ideapad 100 este compatibil cu cablurile Kensington lock MiniSaver. Aceste cabluri rezistente va permit sa fixati dispozitivul pe un obiect greu sau care nu poate fi miscat.

Black Friday 2017 laptopuri Lenovo eMAG – lista ofertelor

Pentru cei care au la dispozitie un buget mai mic, solutia este laptopul Lenovo IdeaPad 110-15IBR cu procesor Intel® Celeron® N3060 pana la 2.48 GHz, cu diagonala de 15,6 inchi, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, cu sistemul de operare Free DOS.

Acest laptop beneficiaza de un procesor fiabil, de memorie buna, de spatiu de stocare din belsug, de un ecran aspectuos si de multiple optiuni grafice. Conectivitatea Wi-Fi 802.11 a/c este dotare standard pe Ideapad 110, ceea ce este perfect pentru navigare, streaming si descarcare ultra-rapide. Conexiunea Wi-Fi 802.11 a/c ofera viteze de pana la 3 ori mai mari fata de varianta 802.11 b/g/n.

Black Friday 2017 laptopuri Lenovo eMAG – eMAG listează toate ofertele AICI.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.