Black Friday 2017 a început. Un mare magazin are ofertele online. TOP 8 produse cu preț special

Black Friday 2017 ar trebui să aibă loc în ultima vineri din luna noiembrie, însă în România sunt multe magazine care aleg să înceapă mai devreme perioada marilor reduceri din an.

Așa se întâmplă și la Flanco, care a dat startul reducerilor online cu câteva oferte cu adevărat de excepție. Întreaga ofertă de Black Friday de la Flanco poate fi găsită AICI.

Începem cu televizoarele și descoperim o reducere foarte bună la unul dintre cele mai populare produse din această categorie. Televizorul LED Samsung cu diagonala de 80 de centimetri costă sub 850 de lei în promoția această. Îl găsiți AICI. Dacă vă doriți însă un televizor SMART, puteți opta pentru un Smart LED Philips la mai puțin de 1000 de lei, o reducere de 38%. Îl găsiți AICI. Există însă și televizoare de la producători mai puțin cunoscuți, cum este Vision Touch, al cărui model Smart LED 80 cm costă doar 749 de lei. Îl găsiți AICI.

Întreaga ofertă Flanco la televizoare de Black Friday este disponibilă AICI.

Trecem la electrocasnice mari și descoperim alte oferte demne de luat în seamă. Ne-a atras în primul rând atenția prețul special al unei mașini de spălat Arctic cu capacitate de 7 kilograme, pe care o găsiți AICI.

Și cei aflați în căutarea unui frigider pot profita de reducerile de Black Friday de la Flanco. De exemplu, o combină frigorifică de la Whirlpool, cu capacitatea de 271 litri, clasa A+, are prețul redus la sub 1.000 de lei (în condițiile în care prețul ei normal este de circa 1.600 de lei). Găsești promoția AICI.

Întreaga ofertă de Black Friday 2017 la electrocasnice mari poate fi consultată AICI.

Fiecare dintre noi e meseriaș de câteva ori în viață, iar uneltele prind bine în orice casă. Una dintre cele mai interesante oferte de Black Friday la Flanco este cea la fierăstrău pendular Heinner, a cărui reducere este de 60%. Aparatul costă doar 60 de lei și îl găsiți AICI.

Și aparatele de curățat cu presiune de la marca de încredere Karcher sunt la reducere, prețul fiind cu peste 20% mai mic decât de obicei. Găsiți modelele cuprinse în ofertă AICI.

Dacă vreți să vă schimbați telefonul, ne-a atras reducerea de 40% la acest model bun de la Lenovo. Telefonul are 16 GB memorie și 2GB RAM, fiind dotat cu un procesor foarte bun, Octa Core cu frecvența de 1400 MHz. Camera principală are 13 MP, iar cea secundară – 8 MP. Telefonul poate fi găsit AICI.

Întreaga ofertă la telefoane de Black Friday 2017 la Flanco poate fi descoperită AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.