Black Friday 2017 hard disk eMAG. Ofertele cele mai spectaculoase

Începe Black Friday 2017, cu reduceri la mai multe categorii de produse. Ca în fiecare an, cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, vine cu o ofertă impresionantă. Întreaga ofertă Black Friday 2017 hard disk eMAG o veți găsi – AICI.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

HDD WD Blue 1TB, 7200rpm, 64MB cache, SATA III. Realizat sa indeplineasca cele mai ridicate standarde ale calitatii si fiabilitate, aceste medii de stocare ofera capacitatea ideala pentru nevoile de zi cu zi. Construit dupa cele mai inalte standarde WD in termeni de calitate si fiabilitate, seria WD Blue ofera  caracteristici si capacitati entry level, find ideala pentru nevoile dumneavoastra de stocare.

Unitatile WD Blue sunt proiectate si testate pentru a va oferii fiabilitate, calitate, find solutia de stocare ideala de zi cu zi. Seria WD Blue are la baza tehnologia patentata si premiata WD folosita in unitatile pentru desktop si cele mobile.

WD Blue pune bazele nevoilor de stocare de zi cu zi oferind in mod consecvent performante imbunatatite fata de generatile anterioare, mentinand calitatea si fiabilitate pentru care cele 6 generatii de unitati WD sunt renumite. Întreaga ofertă Black Friday 2017 hard disk eMAG o veți găsi – AICI.

Black Friday 2017 hard disk eMAG. Oferte Toshiba

HDD Toshiba DT01ACA 1TB, 7200rpm, 32MB cache, SATA III. Seria de HDD-uri de 3.5 inch (8.9cm) cu 7200 RPM este optimizata pentru un consum redus de energie si PC-uri gaming. DT01ACA100 ofera un spatiu de stocare de 1TB. In plus ofera o economie de energie de pana la16% fata de modelele precedente.

Aceste HDD-uri sunt realizate pentru a permite producatorilor sa beneficieze de cele mai recente componente si sisteme de operare pentru a oferi o performanta ridicata, capacitate mare si sisteme eficiente energetic. Întreaga ofertă Black Friday 2017 hard disk eMAG o veți găsi – AICI.

Black Friday 2017 hard disk eMAG. Oferte Seagate

HDD Seagate BarraCuda 2TB, 7200rpm, 64MB cache, SATA III. HDD-urile Barracuda conduc industria cu cele mai mari capacitati pentru calculatoarele desktop si mobile. Cu hdd-uri disponibile pana la 10 TB. Portofoliul Barracuda este o optiune excelenta pentru upgrade-uri la orice pret.

Fara compromisuri Barracuda Pro are o capacitate de stocare la viteze de 7.200 RPM pentru performanta si un timp de incarcare rapid atunci cand se efectueaza sarcini de lucru grele. Profitati la maximum de spatiul de stocare cu hard disk-uri Barracuda. De la calculatoare pline de fotografii si amintiri la jocuri  care au nevoie de mai mult spatiu pentru a rula, Barracuda creste cu tine. Întreaga ofertă Black Friday 2017 hard disk eMAG o veți găsi – AICI.

HDD WD Black 500GB, 7200rpm, 64MB cache, SATA III. Imbunatatiri ale performantelor sofisticate ofera viteza necesara pentru aplicatiile pretentioase precum editarile video si foto si gaming-ul pe Internet. Algoritmul de caching dinamic de la Western Digital imbunatateste performantele in timp real prin optimizare; alocarea cache-ului intre citiri si scrieri.

Spre exemplu, daca este un procent coplesitor al traficului de citire spre deosebire de cel al scrieri, dispozitivul aloca automat mai mult cache pentru citirea datelor, reducand blocarile si imbunatatind perfomantele. Întreaga ofertă Black Friday 2017 hard disk eMAG o veți găsi – AICI.