Black Friday 2017 căști eMAG. Cele mai tari reduceri

Începe Black Friday 2017, cu reduceri la mai multe categorii de produse. Ca în fiecare an, cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, vine cu o ofertă impresionantă. Întreaga ofertă Black Friday 2017 căști eMAG o veți găsi – AICI.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Casti In-Ear cu microfon Philips SHX10/00, LED, Negru/Auriu. Capacele auriculare sunt disponibile in 3 dimensiuni – mici, medii si mari – pentru o potrivire personalizata, perfecta. Portul Bass Reflex imbunatateste basul prin ventilarea aerului, sporind eficienta sistemului la frecvente joase. Un LED puternic se sincronizeaza cu ritmul muzicii tale, pentru ca tu sa poti vedea si asculta sunetul.

Pentru prima data, poti impartasi muzica in mod vizual. Driverele din neodim de 8,6 mm ofera bas profund, amplificand sunetul muzicii tale. Acestea ofera sunet de inalta definitie cu o gama dinamica bogata si reproduc pana si cele mai mici detalii. Întreaga ofertă Black Friday 2017 căști eMAG o veți găsi – AICI.

Black Friday 2017 căști eMAG. OferteJVC

Casti in ear Bluetooth JVC HA-F250BT-AE, Spor, Albastru. 7 ore de ascultare (baterie reincarcabila). Rezistenta la transpiratie si stropire (IPX2). Libertate wireless cu conexiunea Bluetooth. Întreaga ofertă Black Friday 2017 căști eMAG o veți găsi – AICI.

Black Friday 2017 căști eMAG. Oferte Sony

Casti audio in-ear Sony Hi Res MDR-EX750NAP, Roz. Combinand sunetul de inalta rezolutie cu tehnologia de anulare a zgomotului, h.ear in NC reprezinta cea mai buna varianta de casti pentru deplasare pentru oricine doreste sa se lase acaparat de muzica. Anularea digitala a zgomotului inseamna ca va puteti bucura de o calitate suprema a sunetului in orice mediu.

Designul simplu, distinctiv inseamna ca o puteti face cu stil. Lasati-va mai mult captivat de moment cu anularea digitala a zgomotului, cu tehnologie cu senzor de zgomot dublu. Doua microfoane sunt utilizate pentru a detecta zgomotul ambiant, care este anulat cu frecventele opuse, oferind un sunet clar, fara intreruperi din lumea din afara. Întreaga ofertă Black Friday 2017 căști eMAG o veți găsi – AICI.

Casti audio Panasonic RP-HX250E – Alb. Modelul de casti Panasonic RP-HX250E a fost proiectat cu grija pentru a excela atat la capitolul look si confort, cat si la capitolul calitate sonora.

Cupele au fost realizate special pentru a acoperi usor lobul urechii, astfel zgomotul exterior este perfect izolat, iar banda ce vine peste cap creeaza confortul optim unei purtari indelungate. Mufa jack este placata cu au, iar difuzoarele sunt realizate cu magneti din neodymium. Întreaga ofertă Black Friday 2017 căști eMAG o veți găsi – AICI.