Black Friday 2017 boilere. Cele mai călduroase reduceri

boiler pret redus Black Friday 2017
Black Friday 2017 boilere emag

Black Friday 2017 boilere. Iarna este pe cale să sosească, iar un boiler de calitate este o investiție importantă. De Vinerea Neagră există, însă, multe reduceri.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Cel mai mare retailer online din România va oferi peste două milioane de produse la prețuri reduse de Black Friday 2017, vineri, 17 noiembrie.

Aici găsiți toate reducerile la boilere de Black Friday 2017 la eMAG.

Primul magazin care va demara campania de reduceri Black Friday 2017 este Fashion Days, care va oferi reduceri consistente începând cu seara zilei de 16 noiembrie.

eMAG se așteaptă la vânzări de peste 350 de milioane de lei, în timp ce valoarea totală a reducerilor oferite este de peste 230 de milioane de lei.

Vinerea Neagră în Statele Unite este cea din 24 noiembrie, ultima a lunii.

Vinerea Neagră 2017 boilere. Top oferte eMAG

  1. Boiler electric Ariston Pro R 80 EU, 1800 W, 80 l, 0.8 Mpa, Izolatie termica, Protectie electrica IPX3, Reglaj extern de temperatura
  2. Boiler electric Tesy BiLight GCV503520B11TSR, 2000 W, 50 l, 0.8 Mpa, 18 mm, Protectie anti-inghet
  3. Ansamblu boiler focar usa fonta FM, inox, 120 l

Black Friday 2017 boilere. Reduceri eMAG

Pe lângă produsele de mai sus, eMAG va oferi numeroase reduceri la electronice, cum ar fi telefoane, calculatoare, laptopuri și sisteme audio.

Aici găsești cele mai mari reduceri de Black Friday 2017 la electronice eMAG.

Este bine să fiți pregătit pentru a cumpăra produsul pe care vi-l doriți. Dacă nu aveți cont eMAG, vă sfătuim să îl faceți mai din timp, calitatea navigării pe site-ul magazinului online fiind, de obicei, mai slabă în timpul Black Friday.

eMAG Vinerea Neagră 2017: Topul ofertelor de Black Friday

Cei care folosesc această opțiune de plată vor primi de Black Friday rate fără dobândă și un bonus de 500 de lei.

Mai mult de jumătate dintre clienții celui mai mare retailer online din România au optat pentru cumpărăturile online anul trecut. Sunt oferite și posibilități de plată în rate, dar și facilități pentru cei care dețin cardul de cumpărături eMAG și Raiffeisen Bank.

Black Friday este și cel mai bun prilej de înșelăciune în această perioadă. Aveți grijă la mesajele care vă promit reduceri incredibile.

Vinerea Neagră 2017 boilere

Puteți să returnați un produs în cel mult 14 zile, fără să fiți nevoiți să vă motivați decizia. În aceeași perioadă, eMAG trebuie să vă returneze banii.

Verificați-vă regulat conturile, înainte și după ce ați făcut tranzacțiile online, pentru a vă asigura că tranzacțiile au decurs normal.

Aici găsiți reducerile eMAG de Vinerea Neagră la boilere.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.