Black Friday 2015 televizoare. Reduceri de Vinerea Neagră

Black Friday 2015 televizoare
Black Friday 2015 televizoare

Black Friday 2015 este anul acesta, ca și în ultimii ani, cu o săptămână mai devreme decât Vinerea Neagră din Statele Unite, țara în care a apărut această sărbătoare a cumpărăturilor.

Astfel, Black Friday 2015 este pe 20 noiembrie pentru cele mai multe magazine, iar o săptămână mai târziu, Vinerea Neagră va organizată de alte câteva magazine.

Motivul pentru care s-ar organiza mai devreme cu o săptămână Black Friday 2015 ține în primul rând de logisitică. Mai exact, Vinerea Neagră, potrivit tradiției din Statele Unite, ar trebui să se organizeze în ultima vineri din luna noiembrie.

Reprezentanții magazinelor de la noi, care intră în sărbătoarea Vinerea Neagră, spun că ar fi prea aproape de 1 Decembrie, iar mulți români preferă să-și ia o mini vacanță și nu se gândesc la cumpărături.

Mai multe, un alt motiv pentru care se organizează Black Friday 2015 mai devreme este și faptul că nici firmele de curierat nu ar reuși să distribuie toate produsele comandate în timp util și ar putea apărea întârzieri destul de mari.

E bine să aveți din timp o listă de produse și magazine pe care să le urmăriți pentru a prinde cele mai bune oferte de Black Friday 2015. În Vinerea Neagră sunt destul de mulți români care sunt interesați să-și cumpere televizoare.

Iată o listă cu magazine care vor avea oferte Black Friday 2015 televizoare: 

Black Friday 2015 televizoare. Reduceri eMAG

eMAG, cel mai mare magazine online din România, a avut în fiecare an, de Vinerea Neagră, oferte foarte atractive la electronice. Se așteaptă ca și anul acesta lista de Black Friday 2015 televizoare eMAG să fie una destul de consistentă. Puteți găsi la ACEST LINK toată lista de oferte eMAG televizoare. 

Black Friday 2015 televizoare. Oferte la evoMAG

evoMAG, un alt magazin important a reușit anul trecut, de Black Friday, să înregistreze după 12 ore de campanie, 150.203 e vizitatori unici și comenzi totale în valoare de 1,4 milioane de euro. La ACEST LINK puteți consulta lista de reduceri evoMAG la televizoare. 

Black Friday elefant.ro, oferte la televizoare

Anul trecut, de Vinerea Neagră, elefant.ro a înregistrat peste 35.000 de comenzi. Traficul magazinului online a crescut de șase ori față de 2013, când în aceeași perioadă s-au înregistrat 300.000 de vizite. Și în acest an, de Black Friday 2015, elefant va veni cu oferte interesante, printre acestea vor fi și la televizoare. La ACEST LINK găsiți oferte elefant.ro la televizoare.

Black Friday 2015 televizoare. Reduceri la cel.ro

Un alt magazin online mare care intră cu reduceri în Vinerea Neagră este cel.ro. Are o ofertă bogată de produse electronice, iar de Black Friday 2015 va avea și o serie de reduceri la televizoare. Iată întreaga categorie cu televizoare la ACEST LINK

Black Friday 2015 televizoare. Oferta marketonline.ro

Un alt site important care are în ofertă televizoare de Black Friday este marketonline.ro. De asemenea, trebuie să știți că marketonline.ro oferă transport gratuit la peste 20.000 de produse, posibilitatea deschiderii coletului înainte de a-l plăti, asamblarea gratuită pentru sistemele PC, răspuns în maxim 3 ore la orice solicitare și livrarea rapidă a produselor. Întreaga listă de oferte la televizoare marketonline.ro o puteți găsi la ACEST LINK