Black Friday 2015 tablete. Reduceri de Vinerea Neagră

Ziua eMAG tablete. Cele mai mari reduceri
Ziua eMAG tablete. Cele mai mari reduceri

Ca și anii trecuți, Black Friday 2015 va fi anul acesta cu o săptămână mai devreme decât sărbătoarea Vinerea Neagră organizată în mod tradițional de magazinele din Statele Unite. Pe lista de oferte Black Friday eMAG va avea și reduceri importante la tablete.

Black Friday 2015 tablete. Listă reduceri eMAG

Vinerea Neagră 2015 va fi organizată anul acesta pe data de 20 noiembrie, iar o săptămână mai târziu, cel mai probabil, Black Friday 2015, va fi organizată și de alte magazine.

Magazinele vă sfătuiesc, pentru a face cât mai ușor cumpărături de Black Friday 2015, să vă faceți o listă de gadgeturi și alte produse pe care doriți să le cumpărați pentru a nu pierde vremea căutând prin ofertele de Vinerea Neagră 2015.

Magazinele online spun că există o explicație pentru care se organizează Black Friday 2015 mai devreme cu o săptămână decât în mod tradițional, așa cum este în Statele Unite, unde se organizează în fiecare an în ultima vineri a lunii noiembrie.

Un aspect ține de partea logistică. Mai exact, reprezentanții magazinelor spun că dacă Black Friday s-ar organiza în ziua tradițională, ar fi foarte aproape de foarte multe zile libere legale, când o parte dintre angajații firmelor de curierat ar trebui să fie liberi și ar putea apărea întârzieri.

Magazinele care participă la Vinerea Neagră mai spun că sărbătoare cumpărăturilor ar fi mult prea aproape de Ziua Națională și sunt foarte mulți români care nu au timp de cumpărături pentru că leagă weekend-ul cu ziua liberă de 1 Decembrie și pleacă în excursii.

În anii trecuți, printre cele mai căutate gadgeturi pe magazinele online de la noi au fost tabletele. Iată o listă de magazine care vor avea oferte generoase Black Friday 2015 tablete.

Black Friday 2015 tablete. Reduceri eMAG

Magazinul online cel mai mare din România, a avut de fiecare dată, de Black Friday, oferte foarte atractive la electronice. Și de data aceasta lista de Black Friday 2015 tablete eMAG va fi una destul de generoasă. Puteți găsi la ACEST LINK toată lista de oferte eMAG tablete. 

Tablete la Flanco de Vinerea Neagră 2015

Un alt magazin foarte popular, care participă la sărbătoare cumpărăturilor și care a înregistrat un număr important de comenzi în anii trecuți și online este Flanco. La ACEST LINK puteți studia oferta Flanco la tablete. 

Black Friday 2015 la evoMag tablete

Un alt magazin importante este evoMAG. Va participa și anul acesta la Black Friday. Anul trecut, de Vinerea Neagră a înregistrat după 12 ore, 150.203 e vizitatori unici și s-au comandat produse în valoare de 1,4 milioane de euro. La ACEST LINK puteți consulta lista de reduceri evoMAG la tablete. 

Black Friday 2015 elefant.ro tablete

De Vinerea Neagră de anul trecut și magazinul elefant.ro s-ar remarcat, reușind să înregistreze peste 35.000 de comenzi. De asemene, traficul pe site-ul magazinului a crescut de șase ori. Printre ofertele de anul acesta de Black Friday 2015 elefant.ro va veni și cu reduceri la tablete. Puteți studia oferta elefant.ro tablete la ACEST LINK

Black Friday 2015 tablete. Oferte de la cel.ro

Alt magazin online important, cel.ro, intră ca și în anii trecuți în campania de Vinerea Neagră cu numeroase oferte la electronice. De asemenea, în lista de reduceri va intra și o listă Black Friday 2015 tablete. Iată întreaga categorie cu tablete la ACEST LINK

Black Friday 2015 tablete. Oferta marketonline.ro

Un alt site important care are în ofertă tablete de Black Friday este marketonline.ro.  Întreaga listă de oferte la tablete marketonline.ro o puteți găsi la ACEST LINK

Vinerea Neagră 2015. 100 de magazine online de urmărit de Black Friday