Black Friday 2015. Flanco, eMAG, elefant și evoMAG intră în Vinerea Neagră

Black Friday 2015
Black Friday 2015

Marile magazine și-au pregătit ofertele pentru Black Friday 2015, iar pe 20 noiembrie vor da startul. Ca și în anii trecuți, campaniile de Vinerea Neagră 2015 se anunță atractive. După cum foarte mulți au observat, Black Friday 2015 are loc cu o săptămână mai devreme decât în mod tradițional, în ultimul weekend al lunii noiembrie, așa cum a început în Statele Unite.

Retailerii au și explicații pentru care Vinerea Neagră 2015 la Flanco, eMAG, elefant sau evoMAG este mai devreme în România. Potrivit reprezentanților marilor magazine, Black Friday 2015, dacă ar fi organizat ca în Statele Unite, ar fi mult prea aproape de Ziua Națională, o perioadă cu zile libere, când foarte mulți români preferă să plece într-un mini concediu și nu au timp de cumpărături și să analizeze ofertele de Vinerea Neagră 2015.

Un alt motiv îl reprezintă faptul că, în perioada respectivă ar fi zile libere legale și pentru angajații firmelor de curierat rapid, ceea ce ar putea întârzia onorarea comenzilor făcute de Black Friday 2015.

Magazinele online se așteaptă și în anul acesta să crească numărul de comenzi și traficul pe site-uri. Iată câteva dintre magazinele care vor intra în campania de Black Friday 2015 cu oferte interesante:

Black Friday 2015 Elefant.ro. Întreaga ofertă o găsiți la ACEST LINK

Magazinul pregătește oferte la o gamă largă de produse electronice, dar și la cărți ceasuri sau haine. Magazinul s-a lansat în 2010 și a devenit unul dintre cele mai mari magazine online din România.  În 2014, Elefant a avut o cifră de afaceri de 48 de milioane de lei. Are aproape 150 de angajați și a lansat primul magazin fizic la Iași, în urmă cu două săptămâni. Se așteaptă un Black Friday 2015 elefant cu oferte atractive.

Black Friday 2015 Flanco. Oferta AICI

Retailerul de electronice, electrocasnice și IT&C pune la bătaie, de Vinerea Neagră 2015, o sumedenie de produse în oferte. Puteți studia oferta Flanco la ACEST LINK

Black Friday 2015 eMAG

Cel mai mare magazin online din țară, eMAG, a pregătit și se Vinerea Neagră 2015 oferte interesante la electronice, electrocasnice, haine și o multitudine de alte produse. Reprezentanții magazinului se așteaptă la o campanie Black Friday 2015 eMAG consistentă, cu foarte multe comenzi.  Consultați la ACEST LINK oferta eMAG până la Vinerea Neagră 2015.

Black Friday 2015 evoMAG

Un alt magazin important de la noi este evoMAG, care a reușit anul trecut, de Vinerea Neagră, să înregistreze după jumătate de zi de campanie, 150.203 e vizitatori unici și comenzi ăn valoare de 1,4 milioane de euro. La ACEST LINK puteți consulta oferta evoMAG până la Black Friday 2015.