Black Friday eMAG la mașini de spălat. Oferte tari de Vinerea Neagră

Reduceri eMAG Revolutia Preturilor
Reduceri eMAG Revolutia Preturilor

Black Friday 2015 eMAG va fi organizat anul acesta cu o săptămână mai devreme decât este în mod tradițional în Statele Unite. Peste Ocean, sărbătoare cumpărăturilor, Vinerea Neagră, este organizată în ultima vineri din luna noiembrie.

La noi se organizează mai devreme din motive obiective. În primul rând, este vorba de faptul că ultima vineri din noiembrie, când ar trebuie să se organizeze Black Friday, este prea aproape de Ziua Națională, când mulți români își iau o mini vacanță și nu au timp de cumpărături.

În al doilea rând, mai este și problema faptului că de 1 Decembrie, în mod legal, mulți dintre angajații firmelor de curierat sunt liberi.

Cel mai mare magazine online din România, eMAG, anunță reduceri mari de Black Friday 2015, ca în fiecare an. Pe lista de reduceri de Vinerea Neagră, eMAG a pregătit oferte foarte atractive și la mașini de spălat.

De asemenea, eMAG mai anunță reduceri de preț la televizoare, frigidere, laptopuri, foarte multe telefoane, dar și la electrocasnice sau chiar produse pentru grădinărit.

Reprezentanții eMAG au mai spus și că vor pregăti o supriză pentru anul acesta, de Vinerea Neagră. Mai mult, ca și anul trecut, vor fi reduceri foarte atractive și la mai multe automobile. Și produsele Apple vor intra pe lista de reduceri Black Friday 2015 eMAG.

Puteți studia oferte eMAG înainte de Black Friday LA ACEST LINK.

100 de magazine din mai multe domenii pe care să le urmărești de BLACK FRIDAY 2015