Black Friday 2015 Cel.ro. Cele mai mari reduceri de Vinerea Neagră

Black Friday 2015 Cel.ro
Black Friday 2015 Cel.ro

Black Friday 2015 Cel.ro. Este unul dintre cele mai importante magazine online de produse IT din România, iar în acest an propune o mega campanie de reduceri de Black Friday.

Cel.ro a fost fondat în urmă cu un deceniu, iar în prezent a ajuns la peste 35.000 de produse în portofoliu.

Puteți profita de ofertele Cel.ro de Black Friday 2015 AICI.

Cel.ro pune la bătaie reduceri la laptopuri, smartphone-uri, televizoare, sisteme audio, aparate foto și video, dar și accesorii de birotică.

Black Friday 2015 Cel.ro. Reduceri laptopuri și tablete

În ultimii ani, Cel.ro și-a crescut cifra de afaceri constant, iar vânzările sunt din ce în ce mai bune.

Unul dintre motivele din spatele rețetei de succes a Cel.ro este oferta variată la laptopuri și campaniile de reduceri pe care site-ul le face pe acest sector.

De Black Friday 2015, Cel.ro va oferi discount-uri considerabile la aceste produse.

Pentru a profita de ofertă, click AICI.

De asemenea, magazinul online pune la bătaie numeroase tablete la prețuri avantajoase, iar gama de accesorii este extrem de variată, cu peste o mie de tipuri.

Nu este pentru prima oară când Cel.ro participă la Black Friday, însă experții așteaptă o explozie de comenzi în acest an, nu doar pe acest site, ci pe întreaga piață a comerțului online.

Black Friday 2015 Cel.ro. Reduceri multimedia

Cel.ro are oferte foarte bune la dispozitive multimedia, cum ar fi sistemele audio.

Dacă sunteți în căutarea unui sistem de apartament, cele mai bune șanse de a găsi ceva mulțumitor le aveți dacă intrați AICI.

Mai mult, oferta la căști și microfoane, dar și la accesorii pentru gaming este foarte bogată, iar de Black Friday 2015, Cel.ro va introduce pe lista de reduceri numeroase astfel de modele.

Black Friday 2015 Cel.ro. Alte super-oferte

Cel.ro nu are oferte doar la produsele IT, ci și-a diversificat sfera de acțiune spre electrocasnice, dar și accesorii de îngrijire personală, parfumuri și cosmetice, jucării și produse pentru copii.

Mai mult, Cel.ro oferă de Black Friday 2015 reduceri consistente și în domeniul bricolajului sau în cel al decorațiunilor pentru casă.

Găsiți toate ofertele de Black Friday 2015 de pe Cel.ro AICI.