Black Friday 2015 aspiratoare. Magazine cu promoții de Vinerea Neagră

Black Friday 2015 aspiratoare
Black Friday 2015 aspiratoare

În ultimii ani, Black Friday a avut loc cu o săptămână mai devreme decât Vinerea Neagră de peste Ocean, în SUA, acolo unde a apărut tradiția acestei zile.

Prin urmare, Black Friday 2015 este pe 20 noiembrie pentru majoritatea magazinelor din România, iar pe 27 noiembrie ca fi organizată Vinerea Neagră de celelalte magazine.

Există și niște motive pentru care Black Friday 2015 se organizează mai devreme. Unul dintre ele ține de logisitică. Mai exact, Vinerea Neagră, potrivit tradiției din Statele Unite, ar trebui să se organizeze în ultima vineri din luna noiembrie.

Reprezentanții magazinelor de la noi, care se implică în sărbătoarea Vinerea Neagră, spun că ar fi prea aproape de Ziua Națională, iar mulți români preferă să-și ia o mini vacanță și nu se gândesc la cumpărături.

De asemenea, un alt motiv pentru care se organizează Black Friday 2015 cu o săptămână mai devreme decât în mod tradițional este și faptul că nici firmele de curierat nu ar reuși să distribuie toate produsele comandate în timp util și ar putea apărea întârzieri destul de mari.

E bine să aveți din timp o listă de produse și magazine pe care să le urmăriți pentru a prinde cele mai bune oferte de Black Friday 2015. În Vinerea Neagră sunt destul de mulți români care sunt interesați să-și cumpere aspiratoare.

Iată o listă cu magazine care vor avea oferte Black Friday 2015 aspiratoare: 

eMAG
Flanco
evoMAG
elefant.ro
cel.ro
marketonline.ro