Black Friday 2015. 7 magazine cu telefoane la reducere

Telefoanele mobile sunt cele mai vândute produse de Black Friday 2015. Este un domeniu la care eMAG are o concurență acerbă, QuickMobile, Germanos și Utok având oferte extrem de tentante.

Black Friday 2015 aduce 60.000 de telefoane la reducere la eMAG. Este un stoc uriaș, cel mai mare din istoria Black Friday în România. Anul trecut, din oferta Black Friday telefoane, smartphone-ul care s-a vândut cel mai repede a fost iPhone 5S, care a costat 1.500 de lei. eMAG a anunțat că și anul acesta, de Black Friday 2015, va avea în ofertă multe produse Apple. Toate telefoanele mobile din oferta eMAG pot fi consultate AICI.

Black Friday 2015 la telefoane. QuickMobile, o ameninţare pentru oferta eMAG

QuickMobile are o istorie care rivalizează cu cea a eMAG, magazinul având mai mereu oferte greu de bătut la telefoane mobile. Vă invităm să consultați oferta de Black Friday 2015 a magazinului online AICI.

Utok este un producător de telefoane mobile și tablete cu o prezență extrem de vizibilă în mediul online, cel puțin în ultimele luni. Producătorul are și modele ieftine, pentru clienți fără pretenții, cât și telefoane performante. Desigur, utok.ro este locul în care veți găsi cel mai mic preț la aceste telefoane. Vizitați siteul AICI.

Black Friday 2015. Oferte la telefoane de la Telekom, pe ClickShop

evoMAG mizează și el masiv pe telefoane mobile, oferta de Black Friday 2015 anunțându-se cu adevărat cea mai bună din an. Toată oferta evoMAG la telefoane este disponibilă AICI.

Elefant, magazin de cărți devenit generalist în urmă cu câțiva ani, are în oferta de Black Friday 2015 mii de telefoane mobile. Ofertele pot fi consultatea AICI. Amintim că Elefant începe Black Friday joi, 18 noiembrie, la ora 22.

ClickShop este magazinul celor de la Telekom România, așa că ofertele de Black Friday la telefoane vor fi printre cele mai tentante de pe site. Poți consulta oferta AICI.

Market Online este un magazin generalist cu oferte la o gamă variată de produse. Sunt mii de modele de telefoane care intră în oferta de Black Friday 2015. Toată oferta poate fi consultată AICI.

Vinerea Neagră 2015. 100 de magazine online de urmărit de Black Friday