Black Friday 2014, runda 2. Mari reduceri în această noapte, în 4 magazine mai puţin cunoscute

Când vine vorba de Black Friday 2014, mari retaileri ca evomag, clickshop, emag, Flanco, F64, marketonline, Altex, Domo sau Mediagalaxy acaparează aproape toate vânzările de electronice şi electrocasnice de la noi.

Mai jos, vă prezentăm o listă cu magazine mai mici, dar cu reduceri foarte bune în Vinerea Neagră de astăzi, 28 noiembrie:

magazinultau.ro

Ce ne-a atras atenţia? Un laptop Lenovo, cu 4GB RAM, 400 GB memorie internă şi Windows 8.1m la 1.000 de lei şi ofertele la genţi şi rucsacuri de laptop.

dpap.ro

Ce ne-a atras atenţia? Tabletă iPad Air de 16GB, cu reducere de 500 de lei faţă de preţul iniţial.

interlink

Ce ne-a atras atenţia? Un laptop Fujitsu Siemens Lifebook, cu procesor de 2,4 Ghz, 2 GB DDR3, 160 GB, Windows 7 premium şi 3 ani garanţie, redus cu 30%.

pcmadd.com

Câteva tablete extrem de interesante, cu preţuri de la 170 de lei. Ne-a atras atenţia în mod special o tabletă Novo 10 Hero, cu diagonala de 10 inch şi memorie de 1 GB, redusă cu 44%.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.