Bilete de tren la jumătate de preț de Ziua Îndrăgostiților. Plus o surpriză

tren călătorie cfr călători
Free-Photos / pixabay.com

CFR Călători a scos la vânzare bilete de tren la jumătate de preț cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, sărbătorită pe 14 februarie, și a Dragobetelui, varianta autohtonă a Valentine’s Day.

„În luna iubirii, pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2018, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preț pentru îndrăgostiți / parteneri de călătorie cu trenul. Prin oferta „Plimbaţi-vă în doi!! Jumătate tu, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi”, se arată într-un comunicat de presă al companiei feroviare.

CFR Călători le-a pregătit îndrăgostiților și o surpriză: vor avea voie să facă declarații de dragoste la megafonul din Gara de Nord.

„Îndrăgostiţii curajoși pot să-și surprindă partenerul cu o declarație de dragoste la megafonul din Gara de Nord București”, continuă comunicatul.

Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR, este valabilă la anumite trenuri, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.

Aşadar, cuplurile sunt așteptate în zilele de 14 și 24 februarie să-şi declare public iubirea la megafonul din Gara de Nord București și să călătorească în doi, cu un singur bilet.

Cei hotărâţi pot face chiar şi cereri în căsătorie. Mesajele/ declaraţiile în direct vor fi reunite într-o galerie a iubirii pe pagina Facebook CFR Călători.

Iată care sunt trenurile la care se aplica oferta tarifară „Plimbaţi-vă în doi!! Jumătate tu, jumătate noi!”.

Valentine’s Day este Ziua îndrăgostiților în tradiția occidentală, care se sărbatorește pe data de 14 februarie. Deși nu este foarte clar care este originea Dragobetelui, această sărbătoare populară celebrată de români pe 24 februarie a ajuns să fie astăzi echivalentul unei sărbători a iubirii.

bilete de tren preț redus ziua îndrăgostiților
Sursa: CFR Călători

Foto: Free-Photos / pixabay.com

Dacă v-a plăcut acest articol și vreți să citiți și alte știri pozitive, alăturați-vă, cu un Like, comunități de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.