Bilete de avion TAROM. Cele mai ieftine oferte de Ziua Îndrăgostiților

bilete de avion tarom
Foto: fredyalem / pixabay.com

Bilete de avion TAROM. Compania TAROM a lansat campania de oferte de Ziua Îndrăgostiților, în cadrul căreia au fost scoase la vânzare bilete de avion ieftine spre diferite destinații.

Pentru a beneficia de ofertă, biletele de avion trebuie achiziționate în perioada 29 ianuarie-02 februarie 2018, iar călătoriile trebuie realizate în intervalele 14 februarie-01 aprilie sau 16 aprilie-15 iunie 2018 (data ultimului retur).

Bilete de avion TAROM – Iată prețurile:

Tarife de la 99 Euro dus-întors, cu toate taxele incluse, pe rute externe directe între: București și Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chișinău, Larnaca, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv și între Iași și Tel Aviv;

Tarife de la 119 Euro dus-întors, cu toate taxele incluse, pe rute externe directe între: București și Amsterdam, Barcelona, Frankfurt, Hamburg, Munchen, Nisa, Praga, Viena, Valencia, Madrid, Londra, între Iași și Luton, între Sibiu și Munchen;

Tarife de la 139 Euro dus-întors, cu toate taxele incluse, pe rute externe directe între: București și Beirut, Bruxelles, Paris, Amman.

Bilete de avion TAROM – Condiţiile ofertei:

Perioadă de vânzare: 29 ianuarie – 02 Februarie 2018.
Perioade de călătorie: 14 februarie – 01 Aprilie 2018, respectiv 16 Aprilie – 15 Iunie 2018 (data ultimului retur).

Tarifele menţionate mai sus includ toate taxele. Oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane TAROM.

Rezervarea şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul TAROM pentru care a fost bifată opţiunea de plată în agenţie în termen de maxim 48 de ore. Nu sunt permise reduceri.

Modificarea datelor de călătorie poate fi facută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 EUR. Rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă.

Locurile la această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zboruri TAROM selecţionate.

Bilete de avion TAROM – Informații utile

Indiferent de destinaţia aleasă, la bordul aeronavelor TAROM veţi beneficia de:
– Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 30 kg pe destinatiile Amman/ Beirut/ Larnaca/ Roma (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business),
– 23 kg pentru restul destinatiilor operate TAROM (1 bagaj pentru Clasa Economy;
3 bagaje pentru Clasa Business), + 10 kg bagaj de mână.
– Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.
– Servicii gratuite la bord.

Bilete de avion TAROM – Politica de bagaje

Ca pasager TAROM aveţi dreptul de a transporta în cabină un bagaj de mână ce nu trebuie să depăşească următoarele dimensiuni: 55x 40x 20cm (lungime x lăţime x înălţime), în cazul în care călătoriţi la bordul unei aeronave de tip Boeing şi Airbus, se arată pe siteul companiei.

În cazul în care călătoriţi la bordul unei aeronave de tip ATR 42 / ATR 72, bagajul transportat în cabină nu trebuie să depăşească dimensiunile de: 35x 30 x 20cm (lungime x lăţime x înălţime).

De asemenea, puteţi avea ca bagaj de mână şi: o geantă, o servietă, o geantă cameră foto/video, un laptop, un obiect de dimensiuni mai reduse sau similare cu cel de: 55x 40x 20cm, respectiv 35x30x20 cm pentru ATR42/ ATR 72.

Greutatea totală a bagajului de mână nu trebuie să depăşească 10 kg. Aceste reglementări se aplică numai pe zborurile operate de TAROM cu aeronave proprii. În cazul curselor operate în regim code-share de către partenerii TAROM este posibil să se aplice alte reguli impuse de operatorul zborului.

Pentru a fi informaţi, compania TAROM vă recomandă să consultaţi website-urile de specialitate ale companiilor respective.

Dacă în itinerariul biletului participă TAROM la conexiune cu alţi transportatori, se vor aplica normele şi tarifele de excedent ale primului operator în rută (TAROM) pentru sectorul/sectoarele pe care se înregistrează bagajele şi puteți fi taxaţi pentru bagaj excedent de ceilalţi transportatori în rută.

Cinci orașe de vis pe care trebuie să le vedeți în 2018

Foto: fredyalem / pixabay.com

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.