TAROM oferă reduceri de 20% la toate zborurile, cu ocazia zilei de 8 Martie

tarom bilete de avion 8 martie
Foto: jill111 / pixabay.com

Compania TAROM a anunțat că astăzi, 8 Martie, oferă o reducere de 20% pentru biletele rezervate sau achiziționate, indiferent de destinație.

„De 8 Martie, o zi specială pentru doamne şi nu numai, compania TAROM vine cu idei de călătorie la preţuri „primăvăratice”. Astfel, pentru biletele rezervate/achiziţionate/emise în data de 8 martie, puteţi beneficia de o reducere de 20% la călătoriile efectuate între 15 aprilie şi 15 iunie 2018,  pe toate rutele interne şi internaţionale. Călătoriile fac primăvara mai frumoasă!”, se arată în anunțul TAROM.

Dacă sunteți în căutare de idei de călătorii, puteți începe cu destinații interne.

Începând din 25 martie 2018 TAROM introduce zboruri pe ruta Cluj – Timişoara (de 3 ori pe săptămână) și pe Iaşi – Timişoara (4 frecvenţe pe săptămână).

Tarifele pornesc de la 40 euro, cu toate taxele incluse, pentru zboruri dus, la achiziţionarea biletelor de pe site. Locurile la acest tarif sunt limitate.

Destinații TAROM la ofertă: Budapesta sau Stockholm

Dacă doriți să călătoriți în altă țară, dar nu foarte departe, puteți alege Budapesta, una dintre cele mai frumoase capitale europene. Începând cu data de 15 februarie 2018, TAROM a introdus tarife noi pe ruta Bucureşti-Budapesta-Bucureşti:

Bucureşti – Budapesta de la 109 euro, fără bagaj de cala şi de la 119 euro, cu bagaj de cală inclus în preţ, pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site (locurile la acest tarif sunt limitate)
16 frecvenţe săptămânale.

Cei care își doresc o călătorie într-o țară mai îndepărtată, fără să renunțe totuși la confort și fără să părăsească bătrânul continent, pot alege Stockholm, capitala Suediei, una dintre destinaţiile reprezentative pentru Europa de Nord.

Zborurile TAROM au loc duminica și marțea. Tarifele pornesc de la 145 de euro pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site (locurile la acest tarif sunt limitate).

Pasagerii zborurilor TAROM beneficiază gratuit de:
Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg + 10 kg bagaj de mână.
Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.
Servicii gratuite la bord.

Foto: jill111 / pixabay.com

Cele mai ieftine zboruri. Orașe spre care zbori cu 8 euro

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.